Вака со ред.
- Не презирам ниту мразам некого. Но не секој е еднаков нели. Само сме различни (беа твоите зборови)
- Полн со предрасуди и смешно-глупи ставови.?? Кај виде такво нешто кај мене? Некој има предрасуди помали.... поголеми.... некој па и никакви. Пак ќе те цитирам “ Само сме различни“.
- Многу ни е битен социјалниот статус меѓу оние кои не окружуваат. Ете мене не ми е. ЈБГ како два збора кажуваат се’ а ги кажа ти. “ Само сме различни“.
- Зошто ти воопшто се замараш и бараш (како што ти ги нарекуваш) “луѓе“ на планетата. Хмммм......... А кај виде дека јас нешто барам? Што е мое ќе си дојде, кармичката енергија делува со својата гравитација, па волкот се спојува со волкот, мравката со мравката, човекот со човекот.
- „Заминав јас надвор од темата“..... Да, замина не беше тоа темата си ја пропуштил поентата. А поентата е многу проста и едноставна. Запрашај се што го разликува човекот од животните, иако можеби и не треба да правиме таква дистинкција, сите сме повеќе или помалку животни. Но бесплатен ручек не делам.... ако заслужиш може и ќе ти покажам како да си направиш (не се однесува директно на тебе).