Wow
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Намали со омразата бре човек... диши. Кој фалус се заморуваш со мене и Телема? Ти смета Телема? Се плашиш за „омладината“ немој Телемити ќе станат? Нема сите да бидат Телемити, не му се сеќирај, па тоа е внатрешна работа, не е нешто од надвор...
Кај припаѓам ти не си ни сонувал. Држи си таквите мисли во главата.
Да ги најдеш сите постови! Да седнеш и да бараш! По време, по дијалог се да најдеш, ајде
Да барам и јас постови од Кајгана каде си составувал текстови како да си напален тинејџер налутен бидејќи нешто не оди по неговата замисла? Колку глупости и простачки размисли си упатувал и тоа бидејќи некој решил да биде Телемит... што тебе не треба да те тангира воопшто!
И треба да внимаваш што пишуваш и да престанеш да навредуваш... бидејќи е глупо.
Пак ќе кажам: не ви го знам муабетот по пораки што го правите. Секој сам е одговорен за своите зборови и дела.
Светец прогласува човекот... така да, не верувај во светци.
Јас тоа што сум дознал низ годините за тебе, @Abraxas е најмалку крив за тоа. Но ако сметаш дека е крив, обвинувај го...
Што ќе добиеш со тоа, ти си знаеш.
Ниту еден пророк нема да ти одговори на форум. Мртви се.
Да прашуваш христијански пророци, ќе ти се најдат „толкувачи“ кои знаат повеќе од самите пророци и ќе ги „оживеат“ со глупости пишување.
Знаеш ти таков еден, што коментираше свети книги како биле што биле... им ги ремети коските на мртвите пророци.
![Намигнува ;) ;)](/images/emoji/wink_animated.png)
А за седенки - ќе видиме во иднина.
Иако потешко - форумите изумираат.
Последна промена: