Тешка глупост.... Ако нешто може да го уништи човекот тоа е догмата изградена врз страв и верба, без трунка разбирање, искуство и скептичност.медитацијата е опасна работа, тоа е уништување на човекот.
За човек што ставил ник - пријателство, ова однесување е во најмала рака кажано лицемерно. Џабе го критикуваш исламот, не си ништо ти подобар.немој да труеш народ со овие глупости. зашто го спомнуваш господ кога вие го негирате. бандо сатанистичка
само немој да ми кажеш и ти дека си по овие глупости !?За човек што ставил ник - пријателство, ова однесување е во најмала рака кажано лицемерно. Џабе го критикуваш исламот, не си ништо ти подобар.
Како може да плукаш по нешто и да го прогласуваш за глупост, без да знаеш ама баш ништо за тоа?! Дали си свесен дека така функционира едноумието?само немој да ми кажеш и ти дека си по овие глупости !?
пријателе многу добро знам за тие работи, ВЕРУВАЈ ЗНАМ!!!Како може да плукаш по нешто и да го прогласуваш за глупост, без да знаеш ама баш ништо за тоа?! Дали си свесен дека така функционира едноумието?
Јас сум иницијант, исто и Хептаграм, ние сме дел од ,,тие работи" ти имаш само слушано и читано за ,,тие работи"пријателе многу добро знам за тие работи, ВЕРУВАЈ ЗНАМ!!!
значи секта на окупу. одличноЈас сум иницијант, исто и Хептаграм, ние сме дел од ,,тие работи" ти имаш слушано и читано за ,,тие работи"
Има разлика, верувањето не е знаење, заблудата уште помалку.