Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Jas pa naprotiv koga i da se logiram ovde, sakam sekoj da me analizira, odnosno ona alter ego sto go "sozdavam" na forumot, smetam deka sum eden od najstarite, pa zosto da ne... ?
Jas pa naprotiv koga i da se logiram ovde, sakam sekoj da me analizira, odnosno ona alter ego sto go "sozdavam" na forumot, smetam deka sum eden od najstarite, pa zosto da ne... ?
Сакам да прашам што е целта на психоанализирањето на некој член? Што се постига ако некој некого овде анализира? Ја не верувам на овде напишаното за некој член пред да го запознаам лично. А ја не сакам да бидам анализирана.
За таа анализа поубаво е да се познаваме во живо. А и колку да викаме дека некого го познаваме, има нешто што ќе не изненади на некој начин за таа некоја личност. Надвор од темава. Кога ќе има повторна средба?
За таа анализа поубаво е да се познаваме во живо. А и колку да викаме дека некого го познаваме, има нешто што ќе не изненади на некој начин за таа некоја личност. Надвор од темава. Кога ќе има повторна средба?
Ова е за забава анализа а за во живо ќе треба бајаги време да се дружиме еден со друг, различни ситуации да доживееме, па за да можеме да кажеме некоја приближно точна анализа ...што се однесува за средба, незнам на кого му го упати ова прашање..ако е за мене, е немам појма, не ми се верува дека нешто ќе направат