Ајде вака една анализа кратка, бидејќи и твоето мислење беше кратко....премногу си млад за да одговориш на таа тема, не се сите години убави...тоа така ти мислиш....Ти одговорив, добра тема иначе.
Ајде вака една анализа кратка, бидејќи и твоето мислење беше кратко....премногу си млад за да одговориш на таа тема, не се сите години убави...тоа така ти мислиш....Ти одговорив, добра тема иначе.
Млад сум, но се е до тоа како живееш и како мислиш.Ајде вака една анализа кратка, бидејќи и твоето мислење беше кратко....премногу си млад за да одговориш на таа тема, не се сите години убави...тоа така ти мислиш....
А до што е, не те разбирам?Млад сум, но се е до тоа како живееш и како мислиш.
Да ги земаме годините во децении. 10 20 30 40 50 60 70 години. Кои години за тебе се најубави? Според што ги бираш како најубави?А до што е, не те разбирам?
Да ги земаме годините во децении. 10 20 30 40 50 60 70 години. Кои години за тебе се најубави? Според што ги бираш како најубави?
Бројката на годините или како го живееш периодот во одредена деценија од твојот живот? Ако си среќна на 40 тогаш 40 ќе ти се најубави, ама ако 40 ти биле исполнети со тага ќе ти бидат најлошите години.
Веќе го знаеш одговорот.@-alf- ке ојме вцрква??
добар си...ама јас ке одам во 23 ч.Веќе го знаеш одговорот.
Во 22 часот ќе те чекам на раскрсницата кај приватните семафори.
Касно ми е 23, додека се вратиме ќе не фати 1 часот , а јас морам вилиците да ги ставам да се киснат во 24 часот.добар си...ама јас ке одам во 23 ч.