@incule , според твојава теорема. Кој го создал него - Господ, спасителот наш?
Никола Груевски изгледа .
@incule , според твојава теорема. Кој го создал него - Господ, спасителот наш?
Изгледа, бидејќи Бог според трвдењево на Инцуле бил смртен, а Никола е immortal.Никола Груевски изгледа .
Изгледа, бидејќи Бог според трвдењево на Инцуле бил смртен, а Никола е immortal.
Incule благо речено срамота е на твоите години да имаш ваков начин на размислување. Не сакам да те навредам но како една полнолетна девојка која треба да почне да се осамостојува последно нешто што би го земала како аргумент за работи кои тврди дека се точни е да каже дека така не учеле во школо. Школото е само еден почеток кон оформувањето на нашиот карактер, но тоа не значи дека се што сме научиле таму треба да биде нашиот краен заклучок и воопшто да не се трудиме да си го прошируваме знаењето.Во школо така се учи и така знам и мојте така ме учеа
До толку незнам историја@incule , според твојава теорема. Кој го создал него - Господ, спасителот наш?
Па ја верувам во ГосподIncule благо речено срамота е на твоите години да имаш ваков начин на размислување. Не сакам да те навредам но како една полнолетна девојка која треба да почне да се осамостојува последно нешто што би го земала како аргумент за работи кои тврди дека се точни е да каже дека така не учеле во школо. Школото е само еден почеток кон оформувањето на нашиот карактер, но тоа не значи дека се што сме научиле таму треба да биде нашиот краен заклучок и воопшто да не се трудиме да си го прошируваме знаењето.
Почни да читаш девојче но не форуми, а книги!
Не ме учеле само мене,сите нас,сите ние знаеме дека сме од Господ создадени и од Адам и ЕваШтом така ве учеле во школо,тогаш можеш ли да ми кажеш кој период е жив а кога не е?
Зошто ти погоре кажа дека "неможе да е жив секогаш"?
Не е срамота да верувам во Господ,ти ако не веруваш твое си еIncule благо речено срамота е на твоите години да имаш ваков начин на размислување. Не сакам да те навредам но како една полнолетна девојка која треба да почне да се осамостојува последно нешто што би го земала како аргумент за работи кои тврди дека се точни е да каже дека така не учеле во школо. Школото е само еден почеток кон оформувањето на нашиот карактер, но тоа не значи дека се што сме научиле таму треба да биде нашиот краен заклучок и воопшто да не се трудиме да си го прошируваме знаењето.
Не ме учеле само мене,сите нас,сите ние знаеме дека сме од Господ создадени и од Адам и Ева
Смеј се ти, ама типкава Ниче го има читано, нели он вели „Бог е мртов“. Малку погрешно го сфатила тврдењето, ама што, арно си рече, не може вечно да е жив, еднаш мора во човека да умре вербата...Incule благо речено срамота е на твоите години да имаш ваков начин на размислување. Не сакам да те навредам но како една полнолетна девојка која треба да почне да се осамостојува последно нешто што би го земала како аргумент за работи кои тврди дека се точни е да каже дека така не учеле во школо. Школото е само еден почеток кон оформувањето на нашиот карактер, но тоа не значи дека се што сме научиле таму треба да биде нашиот краен заклучок и воопшто да не се трудиме да си го прошируваме знаењето.