Јас да бев машко и вака да размислував на крајот со машко ќе си завршев.го
Запрепастена сум од размислувањето на дел од машката популација што се води по реченицата важно е со повеќе да се има, а не да се има сериозно нешто.
На крајот од овие легендарни суштетства и од тие сељачиштата со колите од татковците ќе излезат муабети дека девојките не сакале сериозни врски.
Секоја девојка сака сериозна врска, ама ако се однесувате како идиоти сигурно нема да сака да е со вас.
Има и такви што се плашат да се приврзат и гледаат на тоа со страв.
Се надевам ќе се искорени ваквото ниско размислување некогаш.
@Ita секој човек сака баланс, ако има кариера да има и љубов. Никој не се посветува целосно на кариерата, јас така мислам посебно не во МК. На крајот на сите ќе му фали љубов и ќе копнеат да бидат сакани. Тоа што
@Mnogo Bitno вика е сосема погрешно. Колку повеќе минуваат годините, толку повеќе девојката станува несериозна. Ако не стапи во брак до 33 од прилика, никогаш нема да сака и тешко дека некој ќе ја убеди да се омажи.
Има примери такви колку сакаш. Девојки на 35 не мислат на брак, ниту пак ќе мислат. Да мислеле порано ќе се омажеле. Сериозна девојка е до 30.
Има исклучоци секако, но тие се бројат на прсти. Ако некоја се разочарала и имала односи со многу, тогаш самата ќе си се здобие со лоша репутација, ама и тие остануваат трудни и пак се мажат.