Не правеше post processing?Vakov koristev. Fala mnogu. Sum se trudel nekolku pati da go fakjam ubavo drvoto i posle desetina obidi mi uspea.
Отвори ја прикачената датотека 29584
Не правеше post processing?Vakov koristev. Fala mnogu. Sum se trudel nekolku pati da go fakjam ubavo drvoto i posle desetina obidi mi uspea.
Отвори ја прикачената датотека 29584
Цар ... кај ти текна на песнава
Ја слушав на лајф радио мислам пред некој ден и пробав да ја најдам на јутуб ме заинтересира текстот, али не успеав. Ама затоа вчера влегувам во кола кај колега за накај дома и после некое време иде песната и тоа преку звучници замисли. Му викам брате кое радио е, а тој кое радио брате то је компилација уради сам и така дојдов до изведувачот и насловот на песната како и до преводотЦар ... кај ти текна на песнава
Џубокс бе@incognito самиот ти ме нарече дека сум била како Џубокс ... едно добри 4 - 5 години ја знам песнава, фантастична е
Некои приказни се мен ту мен, посебно ефтините, не филозофирај те замолувамбаш ме интересира каква приказна ти си кажал @incognito
Затоа се прави муабет пред гулаби и да ги прашаш ќе ти кажат гу гу гу..После жените озборувале
епа сега таков муабет сте си заслужилеЗатоа се прави муабет пред гулаби и да ги прашаш ќе ти кажат гу гу гу..
Нормално, се по заслуга, еве потврдувам.епа сега таков муабет сте си заслужиле
Ако имаш некогаш прилика, не го прашувај гулабот, а допри го, погали го, нема нешто по нежно од негоНормално, се по заслуга, еве потврдувам.