Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не сакам на тој начин да му покажувам колку ми значи затоа што кога мажот ќе дознае дека ти значи само ќе му ѓи кренеш акциите. Нека трае додека ми е убаво со него потоа ќе видиме. Не сите можеме баш да бидеме први и единсрвени, малку се квалитетни мажи за да има за секоја од нас по еден. Инаку интересно е да си во таква ситуација како јас, имаш повеќе слободно време а во меѓувреме можеш да бидеш и со другу. Ако дознае имаш оправдување ќе му кажеш а ти што не и раскинеш?
Значи најглупа е девојка му овде? Он ја лаже неа, тебе не ти смета тоа и така. Срамота, најлош вид на луѓе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Не сакам на тој начин да му покажувам колку ми значи затоа што кога мажот ќе дознае дека ти значи само ќе му ѓи кренеш акциите. Нека трае додека ми е убаво со него потоа ќе видиме. Не сите можеме баш да бидеме први и единсрвени, малку се квалитетни мажи за да има за секоја од нас по еден. Инаку интересно е да си во таква ситуација како јас, имаш повеќе слободно време а во меѓувреме можеш да бидеш и со другу. Ако дознае имаш оправдување ќе му кажеш а ти што не и раскинеш?
Убаво ти е со него да изневерувате некоја девојка, а истовремено да знаеш дека он те ,изневерува' со некоја на која што во суштина и припаѓа??
Ако он тебе повеќе те сакаше од неа ќе ја оставеше.

Neverna Mala

Староседелец
21 ноември 2013
123
79
1,038
34
Убаво ти е со него да изневерувате некоја девојка, а истовремено да знаеш дека он те ,изневерува' со некоја на која што во суштина и припаѓа??
Ако он тебе повеќе те сакаше од неа ќе ја оставеше.
Да разграничиме, јас никако не можам да ја изневерам неа затоа што не сум во врска со неа, значи не изневеруваме туку тој ја изневерува неа што е негов проблем.
Друго, не може ни тој да ме изневери со неа затоа што јас не сум во врска со него ниту сме се заколнале на верност значи тој не може да ме изневери.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да разграничиме, јас никако не можам да ја изневерам неа затоа што не сум во врска со неа, значи не изневеруваме туку тој ја изневерува неа што е негов проблем.
Друго, не може ни тој да ме изневери со неа затоа што јас не сум во врска со него ниту сме се заколнале на верност значи тој не може да ме изневери.
Да разграничиме, ти и тој дечкото треба да бидете во најмала рака тепани за тоа. Пази еј, девојка му ни крива ни должна е изневерувана од негова страна, ти знаеш и не ти смета и не му викаш дека сакате да престанете бидејќи не е во ред. Само ќотек за таквите, да ви дојде памет.

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103

О колку само можете да бидете единствени. Никој не може да ме убеди дека е обратно. Има златни машки, ама вие свесно се зацапувате во зафатени кои си бараат само забава настрана. Сами си влегувате во каша, па потоа плачки. Али ако ти се точни годините, 26 си, повозрасна си и од мене, ваљда мислиш дека знаеш што правиш.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Па и не се баш сите така очајни @malo ,единствено нешто што треба да се запази е она кога некој пишува меѓу редови ,па може и ќе се долови моментот дали е или не е очаен ,а има интелегентни тука за да го тоа проценат вклучувајќи те и тебе и многу други..
Не оди со таква констатација дека се баш сите ..

• Ми се допаѓа
Реакции: corki

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Нема што да разграничуваме, он е со неа во врска и ја изневерува не со било кој туку со тебе, а ти си свесна за тоа и си тераш зш ти е убаво. Бар кажете и, вие ќе си бидете сами, а она бар нема да губи време со такви како вас уствари како него.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Албанија - Македонија 1-1 па поради невреме и пороен дожд утакмицата е прекината , ФИФА по таквата одлука одлучила да се доиграат денес ни мање ни више 15 минути , ова го нема ни во Етиопија !(facepalm)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Албанија - Македонија 1-1 па поради невреме и пороен дожд утакмицата е прекината , ФИФА по таквата одлука одлучила да се доиграат денес ни мање ни више 15 минути , ова го нема ни во Етиопија !(facepalm)
Правилата се такви. Галатасарај и Јувентус доиграа 5 минути во ЛШ.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Чекај еве 2 те репрезентации сакаат и на дожд да играат ,тс да се доигра ако инсистираат селекторите ,што правиме тогаш ?