Па не верувам да сакале да доиграат вчера. Грмело јако и град врнело.Чекај еве 2 те репрезентации сакаат и на дожд да играат ,тс да се доигра ако инсистираат селекторите ,што правиме тогаш ?
Па не верувам да сакале да доиграат вчера. Грмело јако и град врнело.Чекај еве 2 те репрезентации сакаат и на дожд да играат ,тс да се доигра ако инсистираат селекторите ,што правиме тогаш ?
Судијата е тој кој проценува дали има услои за игра а не селекторите и играчите.Чекај еве 2 те репрезентации сакаат и на дожд да играат ,тс да се доигра ако инсистираат селекторите ,што правиме тогаш ?
А ние цивилизациски сме на рамниште на Швајцарија? Ние сме бетер од Албанија ама не сака да признае никој. Оди да видиш какви хотели изградиле низ Јадранот, каков туризам имаат за разлика од нас. Тие биле нецивилизирани а ние сме, ние први ќе им ја исвиркаме химната. Општп Балканските народи се заостанати за разлика од другите, разликата е во тоа што некои напредуваат (Хрвати, Словени, Албанци) а некои назадуваат (Македонци, Срби, Бошњаци, Грци). Тоа е разликата.Судијата е тој кој проценува дали има услои за игра а не селекторите и играчите.
Јас воопшто не сум задоволна од играта на нашата репрезентација замисли една Албанија до каде напраднала, до вчера не знаеја што е топка а ние демек фудбалска нација 25 години тапкаме во место.
Многу ми беа смешни шипциве во народна носија како да отишле на фолклора вечер а не на фудбал. А тоа чупињата со ќечињата као калимеро нема правда не да беа смешни, ужас.
Јас и не им замерив што не ја испочитуваа нашата химна, ќе бев зачудена да ја испочитуваа вака е сосема нормално, мислам што да очекуваш од нив кои само физички се во Европа а цивилизациски припаѓаат отаде Турција.
Да играат во Грузија, Естонија.... Дај не зафркавај, па наш Пандев е попознат од цела нивна репрезентација. Ајде кажи ми еден нивни фудбалер кој играл во познат тим?@Neverna Mala тоа не е една Албанија , едноклеточните кој играат во Ал.репрезентација 90% играат во нај јаките клубови и од секогаш играле , ние 20 години викаме ајде сега ,еве утре готово ќе победиме ,а бедотија сме невидена ( гревoтички) ,со политиката во спортот ,со нееднаквост и мивки во ФФМ никогаш не сме и нема да имаме фудбал, јас незнам како и тие фудбалери доаѓаат да играат ..
Голот како го прими овој голманов јас тоа немам видено , па жена да беше некоја собрана од пазар ќе ја фатеше , тоа ја пушти намерно или е благо ретардиан 3то нема
Хисaј, Нaпoли, дел oд нaјдoбрите 11 минaтaтa гoдинa вo Итaлијaнскaтa лигa. Имa 22 гoдини.Да играат во Грузија, Естонија.... Дај не зафркавај, па наш Пандев е попознат од цела нивна репрезентација. Ајде кажи ми еден нивни фудбалер кој играл во познат тим?
А другите, Таџикистан, Узбекистан.... мислам, не ми кажувај барем за Албанија, до вчера беа затуцана земја не знаеја телевизир што е, него они играат со срце за разлика од нашите. Во нашата репрезентација една третина се посреќни што Албанија победи отколку да победеа нашите, вбо тоа е проблемот.Хисaј, Нaпoли, дел oд нaјдoбрите 11 минaтaтa гoдинa вo Итaлијaнскaтa лигa. Имa 22 гoдини.