Ти си само очаен. Немаш образование, немаш живот. Единствено тука се осеќаш како да си некој и нешто. Непобедлив ? Се е ова виртуелно, само да те потсетам, а во реалноста си најголемиот губитник.Мухахах
Јас сум непобедлив pupi girl.
Ти си само очаен. Немаш образование, немаш живот. Единствено тука се осеќаш како да си некој и нешто. Непобедлив ? Се е ова виртуелно, само да те потсетам, а во реалноста си најголемиот губитник.Мухахах
Јас сум непобедлив pupi girl.
Сите тука се очајни, вклучувајки те и тебе (и мене). Да имаше некој од нас живот немаше да го трошиме времето тешејки се со сликата која тука ја создаваме за себе.Ти си само очаен. Немаш образование, немаш живот. Единствено тука се осеќаш како да си некој и нешто. Непобедлив ? Се е ова виртуелно, само да те потсетам, а во реалноста си најголемиот губитник.
Сите тука се очајни, вклучувајки те и тебе (и мене). Да имаше некој од нас живот немаше да го трошиме времето тешејки се со сликата која тука ја создаваме за себе.
И длабоко ме изиритира моментот кога некого овде со таква дрскос нарекуваш губитник, а не си свесна дека немаш ни 3% од интелектуалниот капацитет што личноста која си ја цитирала ја има.
Не сум ни јас некоја да судам, ама твоето глупирање едноставно боде очи.
Не се замарам со тебе, онака за инает сакав да пишам да видиш. Псс со тебе ќе се замарам.Фала Богу имам живот надвор од тука и не ми поминува времето во пишување по 200 мислења месечно. Хахаха еден капацитет што да ти кажувам. Ако имаше капацитет немаше со мене да се замара .
Не се замарам со тебе, онака за инает сакав да пишам да видиш. Псс со тебе ќе се замарам.
Нема повеќе. Иако тоа не зависи од тебе ниту од твојот збор. Ама ај еве сега не ти досадувам. Се читаме следен пат кога ќе ми е досадно.Замарање е штом пиша да видам. Да не ми досадуваш веќе.
Секако дека тој ден никако да дојде, кога си има он долга врска, и таа си ја чува, а ти си му резервата ... со други зборови, типот си ја наредил работата, и си седи на 2 столчиња.Мојата моментална љубовна состојба е тешко да се опише. Моментално сум во една не дефинирана врска и таа не дефинираност треа веќе подолго време.
Тој има долга врска за која вели дека не му значи ништо и дека е само прашање на ден кога ќе и раскине ама тој ден никако да дојде.
Не сакам на тој начин да му покажувам колку ми значи затоа што кога мажот ќе дознае дека ти значи само ќе му ѓи кренеш акциите. Нека трае додека ми е убаво со него потоа ќе видиме. Не сите можеме баш да бидеме први и единсрвени, малку се квалитетни мажи за да има за секоја од нас по еден. Инаку интересно е да си во таква ситуација како јас, имаш повеќе слободно време а во меѓувреме можеш да бидеш и со другу. Ако дознае имаш оправдување ќе му кажеш а ти што не и раскинеш?Секако дека тој ден никако да дојде, кога си има он долга врска, и таа си ја чува, а ти си му резервата ... со други зборови, типот си ја наредил работата, и си седи на 2 столчиња.
Едно нешто ќе ти кажам, секогаш биди приоритет, никогаш немој да дозволуваш да си резерва (втор опција) ... дај му ултиматум да бира, измеѓу таа со која што е во долга врска и тебе, потоа ќе го дознаеш и сама одговорот
А јас да сум на твое место, не би му ни дала ултиматум на таков што седи на 2 столчиња, туку не би се ни сплеткала со тип што е во долга врска ... али ти си знаеш што и како правиш
Ахам, значи ова ти е врска без обврска ... епа ок, јас погрешно сум те сфатила, штом е така, терај си ... јас мислев дека сакаш да си во врска со него, па чекаш да дојде денот кога ќе и раскине на девојката, за ти да си со негоНе сакам на тој начин да му покажувам колку ми значи затоа што кога мажот ќе дознае дека ти значи само ќе му ѓи кренеш акциите. Нека трае додека ми е убаво со него потоа ќе видиме. Не сите можеме баш да бидеме први и единсрвени, малку се квалитетни мажи за да има за секоја од нас по еден. Инаку интересно е да си во таква ситуација како јас, имаш повеќе слободно време а во меѓувреме можеш да бидеш и со другу. Ако дознае имаш оправдување ќе му кажеш а ти што не и раскинеш?
Lele ...pa i ja na moi godini ne bi bila vtora opcija pa makar i da si gi zashijam site otvori....Не сакам на тој начин да му покажувам колку ми значи затоа што кога мажот ќе дознае дека ти значи само ќе му ѓи кренеш акциите. Нека трае додека ми е убаво со него потоа ќе видиме. Не сите можеме баш да бидеме први и единсрвени, малку се квалитетни мажи за да има за секоја од нас по еден. Инаку интересно е да си во таква ситуација како јас, имаш повеќе слободно време а во меѓувреме можеш да бидеш и со другу. Ако дознае имаш оправдување ќе му кажеш а ти што не и раскинеш?