Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Мухахах :gjavol
Јас сум непобедлив pupi girl. :)
Ти си само очаен. Немаш образование, немаш живот. Единствено тука се осеќаш како да си некој и нешто. Непобедлив ? Се е ова виртуелно, само да те потсетам, а во реалноста си најголемиот губитник.

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Ти си само очаен. Немаш образование, немаш живот. Единствено тука се осеќаш како да си некој и нешто. Непобедлив ? Се е ова виртуелно, само да те потсетам, а во реалноста си најголемиот губитник.
Сите тука се очајни, вклучувајки те и тебе (и мене). Да имаше некој од нас живот немаше да го трошиме времето тешејки се со сликата која тука ја создаваме за себе.
И длабоко ме изиритира моментот кога некого овде со таква дрскос нарекуваш губитник, а не си свесна дека немаш ни 3% од интелектуалниот капацитет што личноста која си ја цитирала ја има.
Не сум ни јас некоја да судам, ама твоето глупирање едноставно боде очи.

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Сите тука се очајни, вклучувајки те и тебе (и мене). Да имаше некој од нас живот немаше да го трошиме времето тешејки се со сликата која тука ја создаваме за себе.
И длабоко ме изиритира моментот кога некого овде со таква дрскос нарекуваш губитник, а не си свесна дека немаш ни 3% од интелектуалниот капацитет што личноста која си ја цитирала ја има.
Не сум ни јас некоја да судам, ама твоето глупирање едноставно боде очи.

Фала Богу имам живот надвор од тука и не ми поминува времето во пишување по 200 мислења месечно. Хахаха еден капацитет што да ти кажувам. Ако имаше капацитет немаше со мене да се замара ;).

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Фала Богу имам живот надвор од тука и не ми поминува времето во пишување по 200 мислења месечно. Хахаха еден капацитет што да ти кажувам. Ако имаше капацитет немаше со мене да се замара ;).
Не се замарам со тебе, онака за инает сакав да пишам да видиш. Псс со тебе ќе се замарам. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Замарање е штом пиша да видам. Да не ми досадуваш веќе.
Нема повеќе. Иако тоа не зависи од тебе ниту од твојот збор. Ама ај еве сега не ти досадувам. Се читаме следен пат кога ќе ми е досадно. :)

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Мојата моментална љубовна состојба е тешко да се опише. Моментално сум во една не дефинирана врска и таа не дефинираност треа веќе подолго време.
Тој има долга врска за која вели дека не му значи ништо и дека е само прашање на ден кога ќе и раскине ама тој ден никако да дојде.
Секако дека тој ден никако да дојде, кога си има он долга врска, и таа си ја чува, а ти си му резервата ... со други зборови, типот си ја наредил работата, и си седи на 2 столчиња.
Едно нешто ќе ти кажам, секогаш биди приоритет, никогаш немој да дозволуваш да си резерва (втора опција) ... дај му ултиматум да бира, измеѓу таа со која што е во долга врска и тебе, потоа ќе го дознаеш и сама одговорот ;)
А јас да сум на твое место, не би му ни дала ултиматум на таков што седи на 2 столчиња, туку не би се ни сплеткала со тип што е во долга врска ... али ти си знаеш што и како правиш :)

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Neverna Mala

Староседелец
21 ноември 2013
123
79
1,038
34
Секако дека тој ден никако да дојде, кога си има он долга врска, и таа си ја чува, а ти си му резервата ... со други зборови, типот си ја наредил работата, и си седи на 2 столчиња.
Едно нешто ќе ти кажам, секогаш биди приоритет, никогаш немој да дозволуваш да си резерва (втор опција) ... дај му ултиматум да бира, измеѓу таа со која што е во долга врска и тебе, потоа ќе го дознаеш и сама одговорот ;)
А јас да сум на твое место, не би му ни дала ултиматум на таков што седи на 2 столчиња, туку не би се ни сплеткала со тип што е во долга врска ... али ти си знаеш што и како правиш :)
Не сакам на тој начин да му покажувам колку ми значи затоа што кога мажот ќе дознае дека ти значи само ќе му ѓи кренеш акциите. Нека трае додека ми е убаво со него потоа ќе видиме. Не сите можеме баш да бидеме први и единсрвени, малку се квалитетни мажи за да има за секоја од нас по еден. Инаку интересно е да си во таква ситуација како јас, имаш повеќе слободно време а во меѓувреме можеш да бидеш и со другу. Ако дознае имаш оправдување ќе му кажеш а ти што не и раскинеш?

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Не сакам на тој начин да му покажувам колку ми значи затоа што кога мажот ќе дознае дека ти значи само ќе му ѓи кренеш акциите. Нека трае додека ми е убаво со него потоа ќе видиме. Не сите можеме баш да бидеме први и единсрвени, малку се квалитетни мажи за да има за секоја од нас по еден. Инаку интересно е да си во таква ситуација како јас, имаш повеќе слободно време а во меѓувреме можеш да бидеш и со другу. Ако дознае имаш оправдување ќе му кажеш а ти што не и раскинеш?
Ахам, значи ова ти е врска без обврска ... епа ок, јас погрешно сум те сфатила, штом е така, терај си ... јас мислев дека сакаш да си во врска со него, па чекаш да дојде денот кога ќе и раскине на девојката, за ти да си со него :)

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Lele ...pa i ja na moi godini ne bi bila vtora opcija pa makar i da si gi zashijam site otvori....
Devojki ima mnogu kvalitetni i dobri momcinja samo treba ubavo da poglednete okolu sebe.Ne se zadovoluvajte so troshki koi vi gi frlaat.
Prostete na mojov post no samopocituvajte se, ne zivejte vo iluzija deka ne ste dovolno dobri za da pocuvstvuvate vistinska bezgranicna ljubov pa makar i so ograniceno traenje .Bidete edinstveni i za niv i tie za vas.

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec and Beauty&Beast