Абе морат да си кажам некаде, или јас сум чукнат или луѓево шо ги гледам се од марс паднати.
Вчера си бев на Четкар да си го испоштовам чоекот, и така ко шо си седам едно девојче со телефонот загледана си ојт, си ојт и кога се залепи во сталото од излогот мене ме здоболе. Ко прснаа овие на масава да се смеат, па муабети замисли тие од внатре шо гледаат, мрсул оставила едно друго, 300 филмој и пол сат смеење. После дојде еден странец, влезе во базенот , се олади малу во 12 ноќта , се завитка со пешкирот ко римјанин и си замина офрешен.
Дојде една од вработените и ми викат: на продиџи ќе ојме? Ќе ојме и викам, обаезно. Ми викат: ами да зејме нешо... Ќе зејме од едни апчина day after , јас ќе зеам и ќе ојме....знајш ко ќе ојш на некаква журка морат на нешо да си , не мојш да си природен и да уживаш, туку земањето е клише.
Друга работа , имам нешо отворено вцентар некои слики со наметки прават 3 девојчина, во сепиа на кочии (народни носии, барок, пирати итн..) капак на се беше, дојде една во 1 ипол и ми викат, едни луѓе барет професионална слика , мојш сега да им напрает твоиве??? Му викам кон 3 ќе дојдат , нека поседат.
Се е фатено во мозокот, фатено и неотпуштено...само Чак Норис фатил вошки, и ги пуштил.