Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Еј не ме спомнувајте мене, јас сум за вас измислен. Џабе се обидувате да се одбраните тука, еднава плаче дека нема кој да ја части, другиов бара женски за една ноќ, толку ли сте очајни бе. Па уште јас сум бил навлечен на нешто, оди бе таму. :)
Оваа па другар ти вика, ко демек јас љубоморен сум му него. Оди таму со тој битолскиот мангуп во наводници, можеби ќе те части дека тоа сакаш ти. :)
Очаен е тој што си го бута носот во тугите љубовни проблеми.
Ти си во ситуацијава и љубоморен,очаен и убаво си пиша измислен пошто далеку си од реалноста.
Најди си другарче под хитно

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Па без разлика ,пак ќе кажам и на Исус не го сакале сите па ги поздравувал ! :^);)
И добро запамти , тие како тебе и тие што не ме сакаат се дел за мојот успех :kafe Поздрав и не гризи нокти ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Очаен е тој што си го бута носот во тугите љубовни проблеми.
Ти си во ситуацијава и љубоморен,очаен и убаво си пиша измислен пошто далеку си од реалноста.
Најди си другарче под хитно
Абе фраеру, очаен е тој што не може женска да фати па мора спонзоруши да бара за да има секс колку толку. Или оној на кој му маваат корпи па мора на било која да и се пушта бидејќи е очаен, нема женска. Другарче да сум нашол.:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Абе фраеру, очаен е тој што не може женска да фати па мора спонзоруши да бара за да има секс колку толку. Или оној на кој му маваат корпи па мора на било која да и се пушта бидејќи е очаен, нема женска. Другарче да сум нашол.:rofl
:)Најди другарче ке си бркате покемони пошто за женска не те бива да бркнеш

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Какви апчиња он до вчера во гаража сам не смееш да иде не па во аптека :)
Не смеам затоа што по улица демнат манијаци ко тебе, кои им се пуштаат на сите иако веќе имаат женска. После јас сум го пикал носот во туѓи работи, а тие што се пуштаат на сите не си го пикаат. Ама ве разбирам, не е доволно добра таа што ја имате па барате други. Изгледа се водите по она, туѓото е најубаво.

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
:)Најди другарче ке си бркате покемони пошто за женска не те бива да бркнеш
Затоа тебе те бива, ем имаш ем друга сакаш. Не знам колку е глупа таа што ја имаш па те трпи уште. Ама.не е во ред да продолжиш да се пушташ на други. За тебе не е.