Чет муабети (ти реков-ми рече)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
А ти @Altaïr стројник да не си и ? :sram
Да има и за една ноќ ,се е по заслуга де (wave) ,само незнам за која мислиш (worried) ;)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Ех мали Сашко ака @Altaïr јаден ти не остана ништо за тебе.
Као стана некој фактор па почна и женцки да местиш :)
Многу те заболе на кого се пуштам ;) ????
@CapricornBaby овој љубовџијава што не иде во гаражи без присуство на родител старател за твоја љубов што се не направи :D

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Ѕвездичка

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
@Altaïr добро е што не се фалам како другарот твој @Mnogo Bitno за мојата материјална состојба, пази обратна да не била ситуацијата.@Mnogo Bitno ти не си важен, јас само ти направив психоанализа според тоа ти тука што го пишуваш, а и по впечатокот што го добив за тебе во живо. Ако знаеш и ако имаш речник секако, направи ми и ти мене. Треба да си очаен ако мислиш дека успех во животот е да живееш во СК. Сирот си ти што не дозна која навистина сум и колку класи стојам повисоко од тебе, ама не се фалам јас, не сум ти. Да не не ти посветувале многу внимание како мал, што сакаш да си центар на внимание.Мјау ;)

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Priroden and Kisserboy

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Така е @CapricornBaby во право си ,а како правиш психо анализа незнам или може си Психијатар (wave) , ова е исто како Милан да не признава пораз од Интер пример или обратно (think)
Како и да е никој не се фали ,само прашав од каде со пророштвава ,а баш е убаво , нема и така некој сличен тука па да си парираме па ајде со измишњотини ќе спржиме нешто ;)
Јас може немам речник ама имам Бон Тон ,а мадам Пепи може да се просветлиш со тоа на Гугл :cool:;)
Убав ден на сите :*:cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
@Mnogo Bitno може студирам за психијатар, не можеш да знаеш. Јас кажав мое мислење, твое е дали ќе го прифатиш или не. Ако не е точно, ќе искористиш одбранбен механизам. Бакнеж не се праќа на некој што го мразиш, така да не знам зошто го пишуваш ;) :kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Еј не ме спомнувајте мене, јас сум за вас измислен. Џабе се обидувате да се одбраните тука, еднава плаче дека нема кој да ја части, другиов бара женски за една ноќ, толку ли сте очајни бе. Па уште јас сум бил навлечен на нешто, оди бе таму. :)
Оваа па другар ти вика, ко демек јас љубоморен сум му него. Оди таму со тој битолскиот мангуп во наводници, можеби ќе те части дека тоа сакаш ти. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast and Priroden

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ех мали Сашко ака @Altaïr јаден ти не остана ништо за тебе.
Као стана некој фактор па почна и женцки да местиш :)
Многу те заболе на кого се пуштам ;) ????
@CapricornBaby овој љубовџијава што не иде во гаражи без присуство на родител старател за твоја љубов што се не направи :D
Најди доказ или нека ти најдат дека сум дупли јузер и ќе направам што сакаш. Не ми глуми сезнајко и не ми ја спомнувај таа спонзорушата. Јас ти викам дали сакаш да ти местам нешто, бидејќи им се пушташ на сите и им пишуваш пораки, не е само таа. Не ми се прај жртва мене. Дали ми е гајле мој проблем, јас ти викам ако сакаш да ти местам кажи, ако не сакаш тогаш гледај си ја женичката и ќути.
Па уште јаден јас. :rofl