Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Заканата е твоја. Јас не гледам дека сум ти се заканил.
Многу работи кажа па и дека знаеш приватни работи кои се закануваш дека ке ги изнесеш на јавен форум да деградираш некого тоа е закана.
Пошто гледам дека си јак фраер направи било што ама после соочи се со последиците.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Многу работи кажа па и дека знаеш приватни работи кои се закануваш дека ке ги изнесеш на јавен форум да деградираш некого тоа е закана.
Пошто гледам дека си јак фраер направи било што ама после соочи се со последиците.
Како прво, јас знам дека им се пушташ на сите, што и самиот си го кажал и си го пишал, и сите го гледаме. А како второ, изнесување на лични податоци е веќе нешто друго, а ти еве како што гледам го кажа моето име, е тоа е казниво. Јас што викам дека им се пушташ на сите не е казниво, а за лични податоци и слични приватности, тоа не знам ни имам намера да кажувам ако знам. Јас ти кажав дека им се пушташ на сите а веќе имаш, тоа не е во ред, тоа го гледаме сите тука така да, јас ништо лично твое не изнесов.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Како прво, јас знам дека им се пушташ на сите, што и самиот си го кажал и си го пишал, и сите го гледаме. А како второ, изнесување на лични податоци е веќе нешто друго, а ти еве како што гледам го кажа моето име, е тоа е казниво. Јас што викам дека им се пушташ на сите не е казниво, а за лични податоци и слични приватности, тоа не знам ни имам намера да кажувам ако знам. Јас ти кажав дека им се пушташ на сите а веќе имаш, тоа не е во ред, тоа го гледаме сите тука така да, јас ништо лично твое не изнесов.
Марко беше твој претходен ник така да ако е тоа грев...:)
Јас си ја сакам @misterija на која не и пречело дека кокетирам со други.
Затоа и не идам на собиранка да имаат простор и други да си се запознаваат да не испага јас сум тој кој се пушта.
Кога ке се пуштам на твоја девојка како што кажуваш пиши ми и ке се разбереме вака не знам чуму журба.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Марко беше твој претходен ник така да ако е тоа грев...:)
Јас си ја сакам @misterija на која не и пречело дека кокетирам со други.
Затоа и не идам на собиранка да имаат простор и други да си се запознаваат да не испага јас сум тој кој се пушта.
Кога ке се пуштам на твоја девојка како што кажуваш пиши ми и ке се разбереме вака не знам чуму журба.
Во ред, готово ајде. Извини што те замарав.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
што ти е си имав еднаш купено, кога го отворив ни стапалата не ми ги собираше, :D а убедена бев дека е за возрасни :D
Абе ајде, за возрасни... Другар ми си купи кобајаги базен за возрасни, ама она оригинал кобајаги, незнам не ме фаќај точно за збор ама беше околу 10 илјадарки базенот, кога го видоме катастрофа. Да, добар, многу тешко она да се дупне, ама не собира ни еден онака да се испруже, а и водата плитко.
Што знам, може до мене е ама јас никако не уживам во базени. Бар не овие ваквите и базени каде што одат секакви луѓе а водата не се чисте доволно добро и често. Некако гадно ми е. Последниот пат кога бев со братучедот најдовме инстектариум у вода си лебди а наоколу секакви инсекти од пчели до пеперутки а народов као да не се замара. Абе ајде! Најдобро е ако имаш пари да си изградиш дома, длабок колку сакаш, колку сакаш голем и да си знаиш дека водата е чиста и дека не влегува во неа секој. Ама пошто е многу скапо, ќе идеш како мене на море кога ќе собереш пари :zelen