Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Не смеам затоа што по улица демнат манијаци ко тебе, кои им се пуштаат на сите иако веќе имаат женска. После јас сум го пикал носот во туѓи работи, а тие што се пуштаат на сите не си го пикаат. Ама ве разбирам, не е доволно добра таа што ја имате па барате други. Изгледа се водите по она, туѓото е најубаво.
А таквите ко тебе заувек сами :)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Па без разлика ,пак ќе кажам и на Исус не го сакале сите па ги поздравувал ! :^);)
И добро запамти , тие како тебе и тие што не ме сакаат се дел за мојот успех :kafe Поздрав и не гризи нокти ;)
Каков успех бе хахаа ? Не си ти усшен, ти си очаен за внимание таа навика е твоја и одвратна иста како тебе. Оди сега гризи нокти и гледај си ку*** на инста.

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А таквите ко тебе заувек сами :)
Мислиш? Си ме видел? Знаеш нешто за мене? Јас за тебе знам многу работи, а ти за мене ништо. Така да можеби не сум сам ко што мислиш, и сигурно не мислам да бркам други женски кога веќе имам. Ти од друга страна ем имаш ем.бркаш. Очајно.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Altaïr многу збориш во ветер другар ,кај ќе дувне ветерот ти по него , ти како оној Свету на длану се знаеш за секој ?! (facepalm):cool:

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Каков успех бе хахаа ? Не си ти усшен, ти си очаен за внимание таа навика е твоја и одвратна иста како тебе. Оди сега гризи нокти и гледај си ку*** на инста.
Нема девојка и очајот го јаде,се надева дека вака ке биде во очите на некоја бунтовник а уствари не смее од бардачево да мрдне сам :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Ѕвездичка

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Мислиш? Си ме видел? Знаеш нешто за мене? Јас за тебе знам многу работи, а ти за мене ништо. Така да можеби не сум сам ко што мислиш, и сигурно не мислам да бркам други женски кога веќе имам. Ти од друга страна ем имаш ем.бркаш. Очајно.
Малечок не си Играј со оган да не се џишнеш