Ајде вака. Дали ти лично си исфрустрирана од мажот/мажите во твојот сексуален живот?Прашај некоја што глуми
Ајде вака. Дали ти лично си исфрустрирана од мажот/мажите во твојот сексуален живот?Прашај некоја што глуми
Да, леле како погоди г-дин Паметњаковиќ.Па кажи не само "општо", продаваш филозофија за другите а не кажуваш за себе, класика. Инаку бааѓи општо си информирана, да не си работела општокорисна работа случајно? [emoji1]
Фала друже сеуште имам сила сам да си местам,стар сум ама се држам,некоја од гаража да не е?@Aristokrat сaкaш дa ти местaм еднa? Амa првo кaжи дaли си зaфaтен.
Ќе ти кажам која е ама прво кажи дали си слободен. Имаш ли женска?Фала друже сеуште имам сила сам да си местам,стар сум ама се држам,некоја од гаража да не е?
Чувај си ја девојка лесно не се дава,иначе верен сум праев веридбаЌе ти кажам која е ама прво кажи дали си слободен. Имаш ли женска?
Ех штета. Дека гледам им се пушташ на сите и пораки им пишуваш, па си викам да ти местам некоја. Ама штом си верен не тогаш, а и подобро ти е да не пишуваш.Чувај си ја девојка лесно не се дава,иначе верен сум праев веридба