Добро бе нека проба да го истепа па ќе видиме кој е во право. Немало затвор, како да не, не се прај будала со сила, во Македонија живееш. Ете и да не оди во затвор тој што ќе го истепа, ама од другите работи што ќе му ги направат ќе посака во затвор да оди.@Altaïr нема другар затвор да не одиме далеку , не постои такво нешто биди сугурен ..
Да не навлагаме ,а читам и @Saladin пиша по опширно , не е работа за пропаѓање или мешање во бизнисот ,тоа мозе да се случи и на автобуска и во болница , на факултет небитно сепак е мобинг до немај каде ,по мобинг оди најди ..
Ја украдоа државата ,а вие полиција ,судски постапки итн , па деца крадат не ги наоѓаат и што праиме сега ,како да ви објаснам , ако не нека си трпи девојката али жално е , еве јас од моја гледна точка за кој и да станува збор сум бил од секогаш стронг настроен за тие таквите како мисирот ,
Како она се чувствува така нека направи нормално во консултација со домашните ако е решлива работата за дијалог ...само што искрено јас не би и би го демолирал од тепање , па нека пријавува кај сака после он ,а колку и тоа ќе му биде пријавата корисна незнам
Неправда од ваков тип се казнува ,а тоа ќе му даде компас за во иднина
@Harley Quinn ако кажуваш на сите каде работиш, тогаш значи нема да е проблем и мене да ми кажеш.