Сакам да кажам/Сакам да прашам

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Абе сега вака да ти кажам, ти мене партнер ќе ми станеш за да ни биде посигурен бизнисот, пари и онака за вработени нема баш да имаме, една смена ти келнер, јас на шанк и уште двајца само ќе ни требаат. Ем работник ем газда.:D
Ах не, јас ако сум газда сакам да уживам. Кај си видела газда да работи. :zelen

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Ах не, јас ако сум газда сакам да уживам. Кај си видела газда да работи. :zelen
Можеш кога ќе ми ги кажуваш нарачките на шанк да се осеќаш како газда да си ми:D
Башка чекај да ни тргне работата па ќе бидуваме и баш газди, тиии мрзлив еден.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and Prashina

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Т

Расчекор не работи лето е барем така е цело лето се знај сега Позитив летното, Лектира летното, База Парк :D Омилен ми е секако Позитив :D

Лектира е подолно од Позитив, е таму одат несфатените и наркоманите и жителите на околните села во Битола. Не сум била, ниту ќе одам некогаш. (puke)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Прекрасна промоција вечерва во Ла Кања на словенечкиот писател Горан Војновиќ. Пиво, книга и опуштена атмосфера.

Harley Quinn

Нов член
25 јули 2016
14
13
3
Дечки ај еден совет , ќе може ?
Сакам да напуштам моментално кадешто работам , бидејќи дома не ги знаат ни причините зошто , сакав нешто друго да им кажам зошто сум без работа . Не сакам да ја кажам вистината зошто ќе ги оптеретам , ќе биде лошо по сите .
Совет што да кажам ?