Сакам да кажам/Сакам да прашам

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Отидете во една биртија задскриена во дрва, спроти школото Михајло Пупин, старо Коце Металец, ако сакате да го најдете дното на светот, и ќе се уверите, ќе притискате со нозете врз бетонот да видите дали може да пропаднете во поголемо дно, верувајте нема ништо да се случи, ќе останете таму каде што сте, не се ни сеќавам како завршив таму, најверојатно ми се отворило некое дно во меморијата пред да отидам, искрено не знам ни како се вика местото.
Мерак?

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Па мора и несфатените негде да одат :D. Шала на страна секакви одат, само што едните седат на едниот, а другите на др. крај на кафичот. Најинтересни ми се тие женските со фустанчињата до под задник што седат на шанк и се наведнуваат на напред. Тоа ти е...
Т
@Outrider оди некој во Расчекор воопшто ? До кај стигна тој ноќен клуб, внатре со ножеви да се колат ццц. Позитив е сега актуелно нели, но и таму нема некој ќеф.
Расчекор не работи лето е барем така е цело лето се знај сега Позитив летното, Лектира летното, База Парк :D Омилен ми е секако Позитив :D

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Еј па вика имате кафе гратис, наместо да рече имате работно место ако сакате, таа кафе. :zelen
A ти да речеш ај партнер ќе ти бидам, да поможиш малку и таман ете ти и работа?:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Епа затоа реков да понудиш работно место, за мене беше. :)
Абе сега вака да ти кажам, ти мене партнер ќе ми станеш за да ни биде посигурен бизнисот, пари и онака за вработени нема баш да имаме, една смена ти келнер, јас на шанк и уште двајца само ќе ни требаат. Ем работник ем газда.:D