Чет муабети (ти реков-ми рече)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
@malo очигледно е дека ме разбираш пошто си поминала низ истиот период ноз кој јас минувам. Фала ти што ме разбираш <3

А @Saladin јас кога пишувам во личен дневник НЕ очекувам никој да ми одговори но секој има право и да прокоментира пр како тебе, а има право и да се понуди за помош (барем со утеха) како мало и фаланга.
Јас не се лутам, можда стварно ти сметам ама реков таква сум и форумов е створен за тоа.
За комуникација, за запознавање.
Така да во иднина, слободно дискутирајте. :)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
At least you'll keep it to the family
Швалериште невидено, љубовџија за секоја од 18 до 50 години. Загарантирано сакање за неа и мајка и, но тоа не е се... ако коментирате во наредните неколку минути добивате и гратис одење по свадби и крштевки :roflконтакт на итноебитное@хотмаил.цом @Mnogo Bitno xaxaxaxaxax

Последна промена:

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
@malo очигледно е дека ме разбираш пошто си поминала низ истиот период ноз кој јас минувам. Фала ти што ме разбираш <3

А @Saladin јас кога пишувам во личен дневник НЕ очекувам никој да ми одговори но секој има право и да прокоментира пр како тебе, а има право и да се понуди за помош (барем со утеха) како мало и фаланга.
Јас не се лутам, можда стварно ти сметам ама реков таква сум и форумов е створен за тоа.
За комуникација, за запознавање.
Така да во иднина, слободно дискутирајте. :)
Тебе маче едно не ти треба ни совет ниту помош(можеби финансиска..хахахаха)..НАЈНАЈача си од свих овде:*
:showoff(hug)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
6584"]Тебе маче едно не ти треба ни совет ниту помош
:showoff(hug)[/QUOTE]
Тебе маче едно не ти треба ни совет ниту помош(можеби финансиска..хахахаха)..НАЈНАЈача си од свих овде:*
:showoff(hug)

Најс, вери фани..
Мисти мене не ми требаат пари за да бидам среќна, што е мое ќе си дојде.. Спокој и мир само ми треба..
А најјача. Морам да сум ;)
(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

Xenia

Староседелец
4 април 2016
68
87
1,018
Narnia
Онда биди ми зенска оти ја ресив да се преврлам у другите :cool:
И дечко ми зенски сака нема да се лути да си фатам швалерка
Дали ти тоа навистина? :eek
Каков дечко бре, дај му клоцата и оди тука да се тешиме, нема аир од такви слаткоречиви душо-убијци. :|

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Дали ти тоа навистина? :eek
Каков дечко бре, дај му клоцата оди тука да се тешиме, нема аир од такви слаткоречиви душо-убијци. :|

:rofl:rofl :rofl (flower)
ЗнаеФ дека ќе се збуниш, ама таа и ми беше целта. Сеј си мирна рано ми е лезбејка да станам уште сум во малку "застарените" времиња:giggle

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
нема аир од такви слаткоречиви душо-убијци. :|

Ти изгледа уште не си ја научила лекцијата: The one who has the pussy, has the power.
Малку ми се чудни и не ги разбирам жениве кои ем вонбрачно ем се жртви на спротивниот пол.