Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Life is full of surprises. Јас се изненадив што брачеда ми не ми го намести букетот, а шест месеци :rofl:roflтоа зборавме. Ништо сега нема мажење во наредните три години :rofl:rofl:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Здраво ,јас сум нов и би сакал да ми кажете ваше мислење во врска со една девојка која многу ја сакам ,а таа се понаша како да и е сеедно .
Сме разговарале неколку пати и се ми вика дека има време ,а јас не можам веќе да чекам , па кажете дали со таквото одложување воопшто ме сака ?!

:rofl Мајката си викам од ладе нов втф?! Не си нормален..
А @CapricornBaby уш по ненормална.. Мртва ладна :zelen(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
:rofl Мајката си викам од ладе нов втф?! Не си нормален..
А @CapricornBaby уш по ненормална.. Мртва ладна :zelen(hug)
Па кај да го сака, сигурно тој ја нервира и така и збора како што пишува тука и не и признава дека ја сака, чека таа прва. Па нека и каже прв, помал е

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Jас не ја нервирам ич и немам намера , а сум и кажал неколку пати индирекно ,а таа се кикоти само ,а мене ми се плаче дури ..
Па на крај краева ако не сака таа ќе си ја сакам мајка и .:svirka;):p

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Jас не ја нервирам ич и немам намера , а сум и кажал неколку пати индирекно ,а таа се кикоти само ,а мене ми се плаче дури ..
Па на крај краева ако не сака таа ќе си ја сакам мајка и .:svirka;):p
Во твој стил тоа би било нешто како ако јас сум млеко ти си мед, ако ти со маче јас мачор, ако си облаче јас дожд. Кажи и и директно, не да одолговлекуваш

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Ее па штом така само ќотек за М.Б. И ќе се свести . Ја ќе го истепам..
Па греота девојката :D

После колку време од врската сте кажале на партнерот како се чувствувате за него ? Кога е најдобро да се каже ?

Сеа малце писериозно..
Маче за ова сама треба да осетиш кога и на каков начин..
Јас никогаш не гледав колку време поминало.. Штом мислам дека треба кажувам и крај..
Ама чекај ти си подолго во врска и уште не си му кажала дека го сакаш.. Не си нормална :D

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Ее па штом така само ќотек за М.Б. И ќе се свести . Ја ќе го истепам..
Па греота девојката :D

Сеа малце писериозно..
Маче за ова сама треба да осетиш кога и на каков начин..
Јас никогаш не гледав колку време поминало.. Штом мислам дека треба кажувам и крај..
Ама чекај ти си подолго во врска и уште не си му кажала дека го сакаш.. Не си нормална :D
Го чекам коњот прв да кажи ама не му текнува, а ако му кажам ќе рече само исто и јас, па ќе треба шамар да му залепам. Сериозна сум јас и ако искажувам нешто значи го мислам. Ако не не. Јарец сум и потешко ми оди ама ете секогаш кога сум сакала да му кажам или ќе ме изнервирал или ќе му звонел телефонот. Па и не сака да ми напише дека ме сака, глими лудило цццц

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Го чекам коњот прв да кажи ама не му текнува, а ако му кажам ќе рече само исто и јас, па ќе треба шамар да му залепам. Сериозна сум јас и ако искажувам нешто значи го мислам. Ако не не. Јарец сум и потешко ми оди ама ете секогаш кога сум сакала да му кажам или ќе ме изнервирал или ќе му звонел телефонот. Па и не сака да ми напише дека ме сака, глими лудило цццц

Доста ми е познато ова.. Поќе и од инат не кажуваш :D
И да си ќутиш.. Остај го, само да знајш гарант и тој се мачи ..
Почекај тоа само ќе си дојде :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ѕвездичка

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Доста ми е познато ова.. Поќе и од инат не кажуваш :D
И да си ќутиш.. Остај го, само да знајш гарант и тој се мачи ..
Почекај тоа само ќе си дојде :)

глуми многу ама треба построго малку, нова тактика некоја