Срце или разум?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Од кај ги ископа јамите хахахаха
И што ќе си муабетите за септичките јами?
Колку се длабоки, дали имаат душник, како ги чистат, дали имаат бактерија која јаде се внате и останува само течност што резултира со долготрајно користење на септичката јама???? :D

Патем јас сум за разумот, срцето и понатаму продолжувам да си го сметам за орган поточно мускул кој освен крвта што ја цркулира нема некоја друга улога во мојот живот :)

Такви работи, симпатични детали, јас сум за бактеријата пошто тогаш нема потреба за better call Vase gomnarot (party)
Не е работата во септичките јами како такви туку општо, широк спектар на информации кои би го направиле секојдневието поинтересно :D квалитетот на меѓусебниот однос и други ситуации...
А од каде ги знаеш тие работи? :eek::eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: Lele-

Lele-

Староседелец
20 октомври 2012
2,296
2,383
1,153
Skopje
Такви работи, симпатични детали, јас сум за бактеријата пошто тогаш нема потреба за better call Vase gomnarot (party)
Не е работата во септичките јами како такви туку општо, широк спектар на информации кои би го направиле секојдневието поинтересно :D квалитетот на меѓусебниот однос и други ситуации...
А од каде ги знаеш тие работи? :eek::eek:
Хахаха Васе Гомнарот, знаеш имаше пред некое време еден оглас за чистење на градската канализација плата 50.000 денари. Ако чуе Васе ќе стане Васе богатиот. :D
Инаку во право си и за жал многу ретко може да се сретнат луѓе кои прават мубает за некои општи теми. А сето тоа за септичките јами па и многу други такви корисни информации знам од дедо ми. Како мала му бев како опавче или подобро речено крлеж не се двоев од него се и сешто го прашував, а он сакал не сакал мораше да ми објаснува, а и мислам интересно му беше пошто само јас покажував интерес за сето тоа што го прави. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Lele-

Староседелец
20 октомври 2012
2,296
2,383
1,153
Skopje
Срцето чука, умот не старее, контраст кој не се приметува, избери смрт или вечност.
Да беше нормален народот па да ти е мерак да избереш вечност, ама со овој будала народ да живееш па и тоа цела вечност не фала, поарно три пати смрт.

• Ми се допаѓа
Реакции: Achernar