Срце или разум?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Од кај ги ископа јамите хахахаха
И што ќе си муабетите за септичките јами?
Колку се длабоки, дали имаат душник, како ги чистат, дали имаат бактерија која јаде се внате и останува само течност што резултира со долготрајно користење на септичката јама???? :D

Патем јас сум за разумот, срцето и понатаму продолжувам да си го сметам за орган поточно мускул кој освен крвта што ја цркулира нема некоја друга улога во мојот живот :)

Такви работи, симпатични детали, јас сум за бактеријата пошто тогаш нема потреба за better call Vase gomnarot (party)
Не е работата во септичките јами како такви туку општо, широк спектар на информации кои би го направиле секојдневието поинтересно :D квалитетот на меѓусебниот однос и други ситуации...
А од каде ги знаеш тие работи? :eek::eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Такви работи, симпатични детали, јас сум за бактеријата пошто тогаш нема потреба за better call Vase gomnarot (party)
Не е работата во септичките јами како такви туку општо, широк спектар на информации кои би го направиле секојдневието поинтересно :D квалитетот на меѓусебниот однос и други ситуации...
А од каде ги знаеш тие работи? :eek::eek:
Хахаха Васе Гомнарот, знаеш имаше пред некое време еден оглас за чистење на градската канализација плата 50.000 денари. Ако чуе Васе ќе стане Васе богатиот. :D
Инаку во право си и за жал многу ретко може да се сретнат луѓе кои прават мубает за некои општи теми. А сето тоа за септичките јами па и многу други такви корисни информации знам од дедо ми. Како мала му бев како опавче или подобро речено крлеж не се двоев од него се и сешто го прашував, а он сакал не сакал мораше да ми објаснува, а и мислам интересно му беше пошто само јас покажував интерес за сето тоа што го прави. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Срцето чука, умот не старее, контраст кој не се приметува, избери смрт или вечност.
Да беше нормален народот па да ти е мерак да избереш вечност, ама со овој будала народ да живееш па и тоа цела вечност не фала, поарно три пати смрт.

• Ми се допаѓа
Реакции: Achernar

klepsidra

Староседелец
18 јули 2016
31
46
1,028
Срцето и емоциите ако те водат прво си го допрел врвот а потоа го спознаваш и дното, со разумот само празно со празно дополнуваш, средина нема.
Барем јас никогаш не ја најдов.