Па со оглед на тоа што во поголемиот број на денови, центарот на градот беше блокиран за сообраќај, сосема солидна посетеност имаше. Јас лично сум презадоволен.@Abraxas каква е заинтересираноста на посетителите на саемот за вашиот штанд??
Даааа..браво, баш ми е милоПа со оглед на тоа што во поголемиот број на денови, центарот на градот беше блокиран за сообраќај, сосема солидна посетеност имаше. Јас лично сум презадоволен.
Посебен интерес имаше за Канонот на Вилијам Стирлинг, иако книгите стигнаа дури во петокот вечер, веќе во неделата повеќе од половина беа продадени.
Испешен саем во секој случај
моментот кога имаш болка,а не сакаш да одиш на доктор зошто знаш дека ќе ти дадат антибиотици и почнуваш да си бараш на јутуб домашни третмани за превенција и намалување на болка на крајници.
Сериозно мразам што не сум во ред. А крајниците да ги извадам ? Секакви опции ми се во план.
Можеш, ама изгледа дека си веќе „во години“ за да вадиш крајници.
А кого го раскарав па за до го смирам???Другарчиња без препуцавања на темава. Ти @misterija што би понудила за да ги смириш??
Нее..само гранки од коприва и удри мавај по гол газНеолексан или дијазепам за смирување а ако не сакате апчиња чај од камилица или маточина