Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Па и жена јарец да си не е баш најсјајно, единствена мотивација и се парите, кариерата и престижот, за нив без проблем ке си ги жртвува семејството, љубовта и пријателите. Знаеш што сакаш??? Да, богатство и кариера, без љубов и емоции... ептен е добро да си жена јарец, уште подобро е да си со жена јарец.
Koj kako ke si ja naredi. Ti ako ne sakas da si uspesna toa e tvoj problem. Bogatstvo i kariera i ljubov i emocii ;) se pod konec

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Маж е само кога ќе мавне со раката на маса и ќе ја испоплеска жената. Зар не е така, нема емоции и пред другарите не е хомосексуалец??
Maz sto ima pogolemi emocionalni problemi od zena vo PMS e samo pripadnik na maskiot pol. Ne vi sum jas kriva ako si se pronaogate vo postovite i me citirate na sekoe. Pred drugarite pederiste e ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Маж е само кога ќе мавне со раката на маса и ќе ја испоплеска жената. Зар не е така, нема емоции и пред другарите не е хомосексуалец??
Не е до мажот де, некои жени на тоа се палат.:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Нешто наслушнав на вести во Индија стотици мртви и стотици ранети во огномет (facepalm)
Огномет
Огномет
Огномет
Огномет (facepalm)(facepalm)(facepalm)

Одамна имам морбидна фасцинација кон необјаснивиот ентитет познат како Индија, таков збир на лудило, хаос, врвна технологија, 700 милиони секојдневни серачи по улици, 200+ милиони во каста на `невидиливте` (раја која не постои официјално и никој не одговара ако отепа некој од нив), атомска и воена сила и општ дебилизам не верувам дека постои во најдистопичните романи.
Не знам дали некогаш сакам да го посетам тој ентитет, амбивалентен сум ама редовно пратам бизарни дешавки, како оној за атлетичарката која уствари била маж и покушал/а да се самоубие откако паднал/а на полов тест (facepalm)

Во еден обичен огномет повеќе жртви него тука во 2001, лудило...

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and existence

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Морееее машала денес, да не подречам, пупу..членови 21 а гости 213.....ајде дај боже да расте бројот(think):)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider