Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Си имам ново мачорче со зелени очиња, многу е слатко и интересно. Цело време сака да си игра и ме смее.
Абе кации тиии му викам ?!
Сабота е супер ден за исполнување на обврските. Од денес мора сериозено да пристапам кон проектите и идните предмети што ме чекаат. Што е многу, многу е ама чувството на задоволство и среќа што го добиваш после вложениот труд и недоволно преспиените ноќи заради тахикардиите е најдобро на цел свет.
Ајде почнуваме :D

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Најважната лекција која ја научив оваа година е дека никој не е навистина твој пријател или навистина те сака, се додека не ги види твоите темни страни и остане покрај тебе.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
http://www.crnobelo.com/zabava/inte...ojka-ti-blagodaram-sto-ja-povredi-i-si-zamina
Ете зошто никогаш не треба да ги мразиме бифшите партнери на нашиот партнер.. Секоја грешка, секоја научена лекција се применува или се избегнува со оној кој вистински се сака. Фер плеј, браво батка (inlove)

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Админине од Јајара скроз забегале значи и вистина е тоа што го збореа на времето за нив дека се манијаци пар екселанс.
Затворен форум за нови членови, теми со четнички песни цветаат а на членовите што се бунат против тоа им се бришат постовите, нема официјална политичка подфорум тема а форумот на секоја тема кај и да свртиш е само препукување политичко, и кај што не е место се толерира пцуење по темите, расистички постови, шовинизам, насилство во постовите на многу членови, совети од коцкари за кладење по темите колку сакаш...тежок хаос и безредие...бог да чува !

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Кога на некој му веруваш целосно, може да добиеш личност за цел живот или лекција..

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Да бев машко, рак во хороскоп мислам дека ќе се самоубиев. Што ќе помисиш за некој таков што ти вика дека има емоционални проблеми... па ако го каже истото на друг припадник на машкиот пол сигурно ќе му рече дека е хомосексуалец. Емционален дисбаланс, не знаел што сакал... мразам такви луѓе. Како може некој да не знае што сака ?! Тотална спротивност од мене. Емоциите нигде не те водат во животот, сигурно не на врвот, каде што очајно сакаш да бидеш и да се истакнеш помеѓу сите јаки психи. Таму ти никогаш нема да бидеш и нема да припаднеш. Смири си ги страстите и биди маж.. еј ама чекај бе не можеш !

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Да бев машко, рак во хороскоп мислам дека ќе се самоубиев. Што ќе помисиш за некој таков што ти вика дека има емоционални проблеми... па ако го каже истото на друг припадник на машкиот пол сигурно ќе му рече дека е хомосексуалец. Емционален дисбаланс, не знаел што сакал... мразам такви луѓе. Како може некој да не знае што сака ?! Тотална спротивност од мене. Емоциите нигде не те водат во животот, сигурно не на врвот, каде што очајно сакаш да бидеш и да се истакнеш помеѓу сите јаки психи. Таму ти никогаш нема да бидеш и нема да припаднеш. Смири си ги страстите и биди маж.. еј ама чекај бе не можеш !
Па и жена јарец да си не е баш најсјајно, единствена мотивација и се парите, кариерата и престижот, за нив без проблем ке си ги жртвува семејството, љубовта и пријателите. Знаеш што сакаш??? Да, богатство и кариера, без љубов и емоции... ептен е добро да си жена јарец, уште подобро е да си со жена јарец.

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Маж е само кога ќе мавне со раката на маса и ќе ја испоплеска жената. Зар не е така, нема емоции и пред другарите не е хомосексуалец??