Сакам да кажам/Сакам да прашам

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Па јас мислам дека треба да си горда
Искрено и јас не би била горда со оглед на сите безвезни работи што сме ги пишувале.. Тие мислења се најмногу од чет муабети и реченица од по 3-4 збора.. Тоа е се'.. И јас не сум нешто посебно горда со 4тото место пошто стварно ја претерав со чет муабетиве, ПРИЗНАВАМ! Ama to e... : ))

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Искрено и јас не би била горда со оглед на сите безвезни работи што сме ги пишувале.. Тие мислења се најмногу од чет муабети и реченица од по 3-4 збора.. Тоа е се'.. И јас не сум нешто посебно горда со 4тото место пошто стварно ја претерав со чет муабетиве, ПРИЗНАВАМ! Ama to e... : ))
Играчица нели не се бројат во мислења

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДП Има ли некој приметено дека секогаш во сериите (ај ќе разберам во теленовела, ама се почесто го гледам ова и во америчкиве серии) во главниот женски лик секогаш се затресуваат половина мажи у серијата за на крај пола од нив шо се трескале, умирале по неа и и спасиле живот барем два пати, завршат со нејзина другарка, нејзина братучетка, па чак и сестра. Нели е малку крипи, мислам толку ја сакале и сеа одеднаш на крајот океј не е важно, важно е да не останам сам цел живот и да дупам нешто? Настрана тоа, девојката никогаш не го изневерува машкото, ама затоа скоро во секоја серија машкото е растргнат помеѓу две девојки и речиси секогаш спие и со едната и со другата без разлика дали од инат на оваа главната, пијан бил, оваа го наместила или слично. Мислам дека даваат лоша поука дека ние машките сме кретени а као девојките многу знаат да сакаат, ако еднаш се вљубат толку повеќе нема шанси.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Играчица нели не се бројат во мислења
Во статистиката за месецот се бројат сите мислења, во статистиката на профил (вкупно мислења) не се бројат од играчница. :)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
СДК колку повеќе бегаш од среќата, колку повеќе замижуваш пред луѓето кои тоа ти го нудат, понесреќен си ..
Затоа отварам врата во срцево секому, давам шанса без да мислам на последиците кои би можеле да ми се нанесени и често страдам но .. Не се откажувам. Ќе се трудам да наоѓам и во тоа лошо некое добро, ќе се трудам да бидам среќна:)
Have a (sun) day people (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Што повеќе одминува време тоа повеќе имам респект према жените кои ја надминале биолошката условеност при нивниот избор на правец во животот без разлика што тој правец е преголем ризик. Отсекогаш бил ризик, денес можеби помалку од некогаш... но сеедно.
Можеби тоа се само илузии. Жени со илузии? Не знам. Можеби жени со сон за нешто повеќе од понудената програма. Women that dare to dream.

За мажите кои не успеале да ја надминат биологијата не вреди да се трошат килобајти, тоа е срам и блам на човештвото.

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Aбе ова youtube-во ептен почна да дупи, на секоја нова песна реклама.:mad

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Ах да ми е да знам кои се тие умоболни шизофрени вандали што ги скршија новите возови...абе што им сметаа, па на нив ли најдоа да се изживуваат(facepalm)
Што народ држи оваа наша државичка:mad: