Сосема е разбирливо тоа што на форумов сите на некој начин си лечиме комплекси, сите сме тука најпаметни, најсилни и разбирливо е кога ке се вжешти дискусија да паднат неколку навреди, но сето тоа да е на некое ниво и да има граница, но сосема е неразбирливо што некои личности едвај чекаат да имаат повод за кавга, како цело време да чекаат во заседа нечија исповест за да се силат со навреди...
Ако веке сите ние по цел ден дремеме тука, зошто да не развиваме убави и позитивни дискусии? Дај да научиме нешто едни од други, да си дадеме некој совет, да ни помине времето убаво и интересно. Се сложувам дека во последно време имаше многу непотребни мислења кои нервираа, мене лично ми пречеше тоа што во секоја тема читав за футџоб, тој термин беше актуелен од личен дневник, па до како да упропастиш жена и сл.
но, она што чувствувам дека морам да го кажам е - сите вие кои во последниов период се жалевте дека нема квалитетни дискусии -направете ги, започнете тема, активирајте нова и на сите ке ни биде поинтересно, оние кои што сакаат да си се зезаат, нека си се зезаат, зошто би ви пречело тоа, имате опција за игнорирање која не е случајно поставена како опција.
Ако веке сите ние по цел ден дремеме тука, зошто да не развиваме убави и позитивни дискусии? Дај да научиме нешто едни од други, да си дадеме некој совет, да ни помине времето убаво и интересно. Се сложувам дека во последно време имаше многу непотребни мислења кои нервираа, мене лично ми пречеше тоа што во секоја тема читав за футџоб, тој термин беше актуелен од личен дневник, па до како да упропастиш жена и сл.
но, она што чувствувам дека морам да го кажам е - сите вие кои во последниов период се жалевте дека нема квалитетни дискусии -направете ги, започнете тема, активирајте нова и на сите ке ни биде поинтересно, оние кои што сакаат да си се зезаат, нека си се зезаат, зошто би ви пречело тоа, имате опција за игнорирање која не е случајно поставена како опција.
) всушност има на долги стази голем потенцијал на рушење на форумот како место за дискусија. Само замисли 5 члена да почнат со офтопик спам по сите теми, а притоа надлежните да не реагираат, туку едноставно - да остане онака како што е. Утре ќе се зачленат 10 нови кои истото ќе го прават. И на крај добиваш хаос или малку шовинистички би се изразил „кокошки на буниште“. Така да, таа опција игнорирање некако не оди во контекст. 
?!