Чет муабети (ти реков-ми рече)

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
@Abraxas дали во телемата вие сте вечни звезди и никогаш не згаснувате??

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
метааааааааааааааааааааааал
Не знам зошто ама ко ќе го прочитам ова од тебе умирам од смеење :rofl
Друже, ќе те дружам и јас ќе се маскираме заедно
метааааааааааааааааааааааааал!
:frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
@Abraxas дали во телемата вие сте вечни звезди и никогаш не згаснувате??
Вечна е суштината, минлива или смртна е формата. Човекот е спој на суштината и формата, неговото тело, мемории, идентитет, его се формата, неговото битие е суштината која е дел од Божјата суштина и со тоа еднаква на неа.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
bebeenojado.jpg
http://img.desmotivaciones.es/201104/bebeenojado.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Лелеј провокатори бе лее .. Знаете дека не можам од тел слики да редам и растурате.. :D
Се зезам
МЕТАААААААААААААААААААААААААЛ.
:giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Иако предавањата се претежно за сурова, растителна исхрана, сепак сакам да ги ставам тука бидејки смтеам дека се корисни од повеке различни аспекти.
Маја Волк е личност на која многу и се восхитувам, не само затоа што сме на слична исхрана, туку затоа што е мудра, затоа што се залага за апсолутна лична слобода, затоа што се што зборува, зборува од сопствено искуство, , затоа што е прекрасна, здрава, силна и храбра, затоа што е уметник, затоа што од сите можни епитети кои таа може да ги има, единствено го признава - човек.
Препорачувам да ги погледнете

Веган со презиме Волк хахах :zelen симболот на карниворството, добро е шо не се презива Лајон :pusi

Грав не јадам, само стекој јадам, од чорбаџиите сум јас.

Се исчуручи младината, порано се капеле со ладна вода а во стари времиња во една бакарна кофа прво се миел стопанот па после во истата вода стопанката па деците и на крај го ставале бебето во поцрнетата срмдена вода, оттаму изразот `не го фрлајте бебето заедно со водата` пошто наводно ја истурале водата в ендек сосе бебето пошто не се гледало во темната вода (party)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Веган со презиме Волк хахах :zelen симболот на карниворството, добро е шо не се презива Лајон :pusi

Се исчуручи младината, порано се капеле со ладна вода а во стари времиња во една бакарна кофа прво се миел стопанот па после во истата вода стопанката па деците и на крај го ставале бебето во поцрнетата срмдена вода, оттаму изразот `не го фрлајте бебето заедно со водата` пошто наводно ја истурале водата в ендек сосе бебето пошто не се гледало во темната вода (party)
Сигурно ова е некоја теорија зошто црнците се темни:DD

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
@Хоуп* Ееј па види мила знаеш, само што ми кажаа дијагноза иии знеш кое било чарето?!
Лекот е на природна база, нема хемии. Да не паѓам на провокации & да одбегнувам што е можно повеќе личности еве вака како тебе на пример и како @Lady* :* Паа ќе почнам од денес 3 пати на ден и за брзо ќе бидам ок..
Дај олади бе мала веќе еднаш, олади ;)