Сакам да кажам/Сакам да прашам

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Јас сакам да кажам,да не си му во кожа на форумот,какви се глупости треба да трпи,бооже,боже!

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Јас сакам да кажам дека се бањам само за празници и гледам да фатам евтина струја, инаку мискоња мирисам, ко манџа. ^^
На празник имаш цел ден ефтина,ти ако чекаш уште една ефтина ептен егејската ја правиш:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Јас сакам да кажам дека се бањам само за празници и гледам да фатам евтина струја, инаку мискоња мирисам, ко манџа. ^^
Стануваш грав да вариш додека сите спијат тро ефтина да фатиш.

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Иако предавањата се претежно за сурова, растителна исхрана, сепак сакам да ги ставам тука бидејки смтеам дека се корисни од повеке различни аспекти.
Маја Волк е личност на која многу и се восхитувам, не само затоа што сме на слична исхрана, туку затоа што е мудра, затоа што се залага за апсолутна лична слобода, затоа што се што зборува, зборува од сопствено искуство, , затоа што е прекрасна, здрава, силна и храбра, затоа што е уметник, затоа што од сите можни епитети кои таа може да ги има, единствено го признава - човек.
Препорачувам да ги погледнете

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Tantara and Outrider

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Мислам дека од овој месец па натака следува wonderful life : )

Последна промена:

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Ова Ѕвезде Гранда претеруваат, значи ако е македонец не значи дека ајде да не сакаат многу македонците пушти го, човекот пее катастрофа. Па и Саша со коментарот пред некоја емисија, ова е македонска песна вие не сфаќате детето пее фантастично сите македонци го подржуват. Јас сум македонец и песната беше отпеана катастрофално. Оваа година македонците се катастрофа, ќе пуштат некој надевајќи се дека со тоа ќе не поткупат за да гледаме, ама факт е дека многу добри пеачи испаднаа заради нашиве шо не знаат да пеат.
И не, македонците не пеат најдобро на Балканот. Мислам дека таа титула заслужено им припаѓа на босанците.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Ме потресе веста дека главната актерка од Малечката невеста се самоубила или е убиена сеуште е мистерија , па ме интересира дали сега конечно ќе заврши серијата или почесно ќе ја пуштат од почеток за да ја истажиме саглам? Плус знам зошто се самоубила гарант и дале договор за уште 7 сезони.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Ништо не трае засекогаш.
И кога најмалку се надеваш, и тогаш кога мислиш дека се е во ред може да тргне наопаку.
Ќе те тресне од 10ти кат, ќе ти се срушат планини врз грбот, нема да можеш да поднесеш..
Ќе бараш логична причина, ќе бараш причина за да се убедиш себе си дека нема што повеќе да се прави.
Ќе бараш причина за крај.
Нема да ја најдеш.
Уште повеќе ќе боли.

Последна промена:

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Добро не знам што ми се случува стварно ..
Или сум психички ослабната или сум болна.
Учам сеа за на факс и сконцентрирана само на учење.
Наеднаш се свестувам да речам и ме фаќа страв што правам јас
глава ме боли и денес и вртоглавици имам ми се чини ако станам ќе паднам, нокти гризам едвај копче закопчувам, устата и денес рани, вкрстени нозете десната константно ја тресам, и телото цело ми се тресе. Мед јадев, млеко пиев, б комплекс, па не можам веќе.. Сакам да излезам од оваа кожа во друга да влезам.. :(
Дали сум психички растроена или сум болна?! Треба да одам глава да снимам, анаиза на крв, урина или пак само да одам на психијатар? Ако некој сака нека одговори, а би сакала да слушна РАЗУМНИ мислења . И ако треба, нека се смени мислењето во др тема, немам против, а и не најдов соодветна тема.
Фала (wave)

Последна промена: