Чет муабети (ти реков-ми рече)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Многу ретко се логирам во кафанава, ама многу кушлуци бее? шо е ова, алооо, кај се модераторите. :eek

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
А бе колку си ти реален и колкава слобода на говор имаш.. #ебагомајката
за стриптизети на форумов само можеш да замишљаваш а БИЧИС нема! ;)
и боље би ти било да си аут. *лике
Што знам, досега не ми било избришано мислење во овие 4 години. Ако некој усерува теми, тоа е друго. Ако некој си има мува на капата/

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Што знам, досега не ми било избришано мислење во овие 4 години. Ако некој усерува теми, тоа е друго. Ако некој си има мува на капата/

Ами и мене не ми е избришано мислење иако некогаш сум оф во одредена тема.
ме испровоцира "пис бичис"..
затоа те цитирав ;)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Кој си ја има мувата на капата

ЈАС! само никако не сака да си оди. :rofl
кога не си ме читал редовно, а ни јас тебе не можеш ни ти за мене да кажуваш ни јас за тебе. А дали тоа ти е онака некој израз или сакаш да вреѓаш со тоа ти си знаеш ;)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Не треба да мислиш така за себе. Тоа бил само невино флерт далеку од неверство. Треба да се радуваш што се‘ се завршило безболно ;) и секако да внимаваш да не се повтори :)
Да се пофтори нема да си дозволам во никој случај ама го сметам за вид неверство пошто јас не знам дали би прошла преку таква работа. Затоа велам, си тргнувам прво од себе, она што не сакам да ми го прават не го правам. Кога би го направил и тој истото со друга би ме повредило многу..
Фала ти ми дојде како некоја утеха ама дека ќе ублажи, тешко :)

ScorpioNka

Истакнат Член
29 март 2016
29
41
113
Да се пофтори нема да си дозволам во никој случај ама го сметам за вид неверство пошто јас не знам дали би прошла преку таква работа. Затоа велам, си тргнувам прво од себе, она што не сакам да ми го прават не го правам. Кога би го направил и тој истото со друга би ме повредило многу..
Фала ти ми дојде како некоја утеха ама дека ќе ублажи, тешко :)
Тоа што си одлучила да не се повтори никогаш повеќе со никој е гоооооолем чекор напред!
А верувај дека во животот ќе наидиш на многу поголеми искушенија и многу поголеми компромиси кои ќе треба да ги направиш, па тогаш ова што сега ти се чини така големо и важно, тогаш би било минијатурно и смешно. Верувам дека си похрабра женска од ова што го пишуваш овде, затоа насмевка на лицето и само напред (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°