Модераторите се кој кај фатил, админите се без админ панел. Јбг .. форум.Многу ретко се логирам во кафанава, ама многу кушлуци бее? шо е ова, алооо, кај се модераторите.
Мислиш тетките? Плетат!Многу ретко се логирам во кафанава, ама многу кушлуци бее? шо е ова, алооо, кај се модераторите.
Тетките плетат мрежа ама изглеа никој не им се фати.Мислиш тетките? Плетат!
Што знам, досега не ми било избришано мислење во овие 4 години. Ако некој усерува теми, тоа е друго. Ако некој си има мува на капата/А бе колку си ти реален и колкава слобода на говор имаш.. #ебагомајката
за стриптизети на форумов само можеш да замишљаваш а БИЧИС нема!
и боље би ти било да си аут. *лике
Што знам, досега не ми било избришано мислење во овие 4 години. Ако некој усерува теми, тоа е друго. Ако некој си има мува на капата/
Кој си ја има мувата на капатаАми и мене не ми е избришано мислење иако некогаш сум оф во одредена тема.
ме испровоцира "пис бичис"..
затоа те цитирав
Кој си ја има мувата на капата
Да се пофтори нема да си дозволам во никој случај ама го сметам за вид неверство пошто јас не знам дали би прошла преку таква работа. Затоа велам, си тргнувам прво од себе, она што не сакам да ми го прават не го правам. Кога би го направил и тој истото со друга би ме повредило многу..Не треба да мислиш така за себе. Тоа бил само невино флерт далеку од неверство. Треба да се радуваш што се‘ се завршило безболно и секако да внимаваш да не се повтори
Тоа што си одлучила да не се повтори никогаш повеќе со никој е гоооооолем чекор напред!Да се пофтори нема да си дозволам во никој случај ама го сметам за вид неверство пошто јас не знам дали би прошла преку таква работа. Затоа велам, си тргнувам прво од себе, она што не сакам да ми го прават не го правам. Кога би го направил и тој истото со друга би ме повредило многу..
Фала ти ми дојде како некоја утеха ама дека ќе ублажи, тешко