Така е. Лепотата е пролазна, ако се нема разбирање и доверба..
З**би векот.
Ајде Дејвиде, чистење аквариумче и спиење ме чека.
Позз секое добро
З**би векот.
Ајде Дејвиде, чистење аквариумче и спиење ме чека.
Позз секое добро
хахаха да бе..А знаеш дека всушност помалку убавите жени како некое непишано правило ги имаат машките лепотани.
Ај сеа...
...а крушите пак паѓаат токму пред свињитехахаха да бе..
во право си и за ова. и помалку убавите мажи, лепотиците..
а бе не за џабе се рекло Убајте круши, свињите ги јадат.
сите стари изреки се вистинити .
Тебе искренo aкo не ме тaгнеш не те читaм вoooпштo. Тaкa дa сигурнa сиГлупо а? хех.
Кој рече дека не знам дека е јавен форум и дека се се чита овде?
А што е најјако не си разбрала што сум напишала
Иако никад у живот нема да те запознаам а и не сакам, ти сепак знаеш се за мене а нели пошто е анонимен форумот секој си пишува што сака.. Сум пишувала работи што не требало можда ама ја не се замарам дали некој го боли или не го боли што те замарам или што ја пишувам.. Мене ич не ме боли.
Накратко кажано, да ме разбереш.. ОЧЕКУВАМ ЕДЕН ДЕН КАКО ШТО СЕ ''РУГАШЕ'' СО ПРИВАТНИОТ ЖИВОТ НА МИСТЕРИЈА И СО МЕНЕ ИЛИ СО ТРЕТ ДА СЕ РУГАШ.. Според дадените информаци, живот. Секој овде врежува се в мозок, нормално и ја читам раб од членови ама ако сакам бате ја одма враќам не снимам па на крај да вадам се црно на бело.. И на крај ќе дојде некоја тема некоја закачка и ќе му го влепиш животот в лице...
Да ти еам нацијата да ти еам..
Зош да не ми текнува веќе!?Па душо моја кога ќе ја каснам неколку пати после ако сака некој изгризана да ја земе незз , ти што мислиш М ?