Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Посебно ти се заблагодарувам за тоа што со твојата (не)свест,успеа да ги ископаш од интернет класификациите на менталната ретардираност.Со тој чин,уште еднаш ја докажа твојата зелена дрскост и неидентификувана глупавост.
Се прашувавам како може еден обичен морон,и привилегиран модератор(голем к*р)како класа погоре од имбецил,да класифицира членови од форумот,а притоа да не ја погледне неговата грда фаца во огледало,пред да каже некому два збора...ааа за тоа е сигурно мајка му крива,недоволна социјализација на неговата личност и основно воспитување,што друго!?
Мојата Чколија ме учеше да бидам добар,толерантен,учтив,пријатен за разговор,успешен во работата што ја работам,и уште многу други позитивни работи.Само те молам да не се секираш за тоа колку ме научила.Како што гледам тебе колку те научила твојата школа,просто се гордеам со себе си,и мојата школа.Се прашувам себеси,дали воопшто постојат уште морони како тебе којшто сеуште барат влакно во јајцето од општеството од којшто сеуште јадат бел леб.Се разбира дека постојат.Нејзината неспособност ја преточуваат во партиска потпора,за да би можеле самите себе да се прехранат,а сачувај боже да треба да се грижат цела фамилија.

Не се тазе ископани од интернет, во ноутпед си стојат, фасцинацијата од екстремните манифестации на човечките слабости и недостатоци отсекогаш ме интересирале, особено кога може да се забележи субјект на интерес, како во овој случај.

Него, субвенциите ги исплатија за ланска година или?

П.С. Муабетиве последните неколку страници се виртуелен еквивалент на еднонеделен одмор во Припјат.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Пааа, музичка една. Може кукавица од Цеца .. Ме потсети на онаа од ТЛЗП :D ;)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
И јас сум за гласна музика, особено ако е гласна цурата зашто комшии како комшии, одма ке почнат да се бунат.
Ијуууууууууу...види ти безобразлук и дерњава у ово доба, како да ја камшикуе а не...:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
И јас сум за гласна музика, особено ако е гласна цурата зашто комшии како комшии, одма ке почнат да се бунат.
Ијуууууууууу...види ти безобразлук и дерњава у ово доба, како да ја камшикуе а не...:rofl
Ју бре мајката шо човек ќе беше ти чудо едно :giggle
Он збореше за серенади ако не се лажам :rofl

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Ја човек си беше ама се поѕверив од кога со лавици почнав да се дружам.:rofl
A moaning serenade?:giggle

Последна промена: