Чет муабети (ти реков-ми рече)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Фруктал е купен од Нектар. Ама квалитетот е ист мање више. Само нема стакла веќе.
Нормално, во Словенија не растат круши.
А Нектар го има се уште во продажба како бренд ли е тој сок или ?

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Рецепт за МЕТААААААААААААААААААААААЛ!
Ај хеар ју бро...:zelen

SOME MAY SAY THAT ROCK IS NOT A GOOD THING FOR YOUR TEETH, ALTHOUGH WE HIGHLY RECOMMEND IT...
THIS IS THE DAILY PORTION OF...
HAVE ONE PLATE AND DON'T YOU WORRY...IT'S ON US...ROCK ANYONE? MAYBE EVEN METAL? WHO KNOWS...:zelen

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Нормално, во Словенија не растат круши.
А Нектар го има се уште во продажба како бренд ли е тој сок или ?
Има има. Тераат они мање више фаќаат монопол во екс ју простори.

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Како и да е. мислам дека тој сок е еден од најубавите што ги имам пробано.
Има тука од тие Либанските, Мароко, Турски, Грчки...какви ти све ги нема...ама не е таков вкусот.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
И на тоа мислев сакав ја да му купам ама искрено да ти кажам ја не го обожавам неговото хоби..
Има 40 врапци некакви што знам таму 5-6 сорти.. по 50евра дава за пар без око да му трепне.. поќе пари за тоа собира отколку да си купи за себе нешто. во ред тоа му причинува задоволство али се си има граница..
Риби, дур да отидам кај него може да умрат па не можам и изненадување да напрам...
Стварно нз ..
Последно што остана е ја да се пикнам во кутија и да се стационирам дома кај него :D

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
И на тоа мислев сакав ја да му купам ама искрено да ти кажам ја не го обожавам неговото хоби..
Има 40 врапци некакви што знам таму 5-6 сорти.. по 50евра дава за пар без око да му трепне.. поќе пари за тоа собира отколку да си купи за себе нешто. во ред тоа му причинува задоволство али се си има граница..
Риби, дур да отидам кај него може да умрат па не можам и изненадување да напрам...
Стварно нз ..
Последно што остана е ја да се пикнам во кутија и да се стационирам дома кај него :D
Па тоа е специјалното изненадување што не се сомневам дека ке го израдува и возбуди.(магична кутија):giggle
Може да му купиш некоја кошула или некое интересно џемперче(што секако на тебе ке ти се допадне):rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: corki

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Па тоа е специјалното изненадување што не се сомневам дека ке го израдува и возбуди.(магична кутија):giggle
Може да му купиш некоја кошула или некое интересно џемперче(што секако на тебе ке ти се допадне):rofl
:D
Секој втор поклон ми е кошула или маичка со некој парфем, слика, привезок, чоколадо.. Дури и еднаш за да биде забавно купив од оние лижавчиња цуцли ако се сеќаваш на нив.. :giggle
Се тоа па тоа. Смотко не носи саат :(
Сеа гледам неш, пошто оваа год почна со работа може добра идеја би било да се купи пенкало, нели има едни модерни демек паковани.. со нешто +..
а бе ќе стуткам нешто ама не сакам да е нон стоп тоа па тоа..

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Земи еден лист бланко хартија, а4 формат бел...и стави на усните кармин и избацувај ја цела хартија со отпечатоци од усните твои...а потоа купи една убава дрвена соодветка рамка со стакло и врами ги пољупците за да си ги закачи он на ѕидот...:giggle
И купи му некое мини радио некое за да им пушта музика на врапците каде што ги чува.:D

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Земи еден лист бланко хартија, а4 формат бел...и стави на усните кармин и избацувај ја цела хартија со отпечатоци од усните твои...а потоа купи една убава дрвена соодветка рамка со стакло и врами ги пољупците за да си ги закачи он на ѕидот...:giggle
И купи му некое мини радио некое за да им пушта музика на врапците каде што ги чува.:D
Тешки заебант.. Ее дете сум спрема него ама веќе не до толку :D
Сакам да експериментирам да е интересно ама не смешно.
И не заебавај се жити мајка помагај ако помагаш ако не не одмагај:rofl