Чет муабети (ти реков-ми рече)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Ја човек си беше ама се поѕверив од кога со лавици почнав да се дружам.:rofl
A moaning serenade?:giggle
Еее не е лесно да се дружиш со лавици.. Или ќе те поѕвери, или ќе те хипнотизира.. Т.е и во двата случаи си под нејзино дејство ..:rofl
ти нема спас (:|:giggle

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Еее не е лесно да се дружиш со лавици.. Или ќе те поѕвери, или ќе те хипнотизира.. Т.е и во двата случаи си под нејзино дејство ..:rofl
ти нема спас (:|:giggle
Значи, ако не познаваш лавица не си го спознал женскиот шарм а?:^)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Значи, ако не познаваш лавица не си го спознал женскиот шарм а?:^)
Нема веза. И од лавица до лавица има разлика.. Ама 70% е така.. :D (се шалам)
Има жени што не се лавици а се неверојатно неодоливи нели?

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Нема веза. И од лавица до лавица има разлика.. Ама 70% е така.. :D (се шалам)
Има жени што не се лавици а се неверојатно неодоливи нели?
Секако дека има исто како што има жени кои се неверојатно одбивни а исто е и со мажите.

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Мистеријата на привлечност и одбивност е интересна работа.
Како тоа некои работи кој некој ги прави не привлекуваат или пак не одбиваат(а сосема нормално се однесува личноста).
Веројатно има врска со селективноста на природата. Мислам таман работа секој да се привлекува со секого. Мада има и такви случаи кога една жена пример има унифицирана привлечност кај спротивниот пол.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Тоа е до личноста, природата што ја поседува човек.. Според мене.
Има луѓе толку одбивни а привлечни (бед бојс) а има луѓе меки ко памук, прироодни, весели, а ти цело време во таквите гледаш некоја поинаква, страствена страна.
Мн фактори. Шарм, позитивна енергија, малку мистерија, говор на телото и т.д..
Шо знам..

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Тоа е до личноста, природата што ја поседува човек.. Според мене.
Има луѓе толку одбивни а привлечни (бед бојс) а има луѓе меки ко памук, прироодни, весели, а ти цело време во таквите гледаш некоја поинаква, страствена страна.
Мн фактори. Шарм, позитивна енергија, малку мистерија, говор на телото и т.д..
Шо знам..
Се секавам за една што студираше со мене во Скопје.
Мислам не ми беше другарка на здраво само бев со неја ама стално како по обичај сите од таму се врткава по исти места за искачање.
Абе...кога ке влезеше во гужва у кафич некој или пак дискотека..сите онака ке видиш воздивнуваат...аааах
И врти сучи глава, се очи натака им одат едно 10 минути...стварно импозантен женски примерок со некоја маркантна харизма и појава.

• Ми се допаѓа

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Се секавам за една што студираше со мене во Скопје.
Мислам не ми беше другарка на здраво само бев со неја ама стално како по обичај сите од таму се врткава по исти места за искачање.
Абе...кога ке влезеше во гужва у кафич некој или пак дискотека..сите онака ке видиш воздивнуваат...аааах
И врти сучи глава, се очи натака им одат едно 10 минути...стварно импозантен женски примерок со некоја маркантна харизма и појава.
Интересна да речам тема почна. :D
Има бе има. Ете едно дете од комшии кај мене. Толку е убав, она сладок, мирен, не е некој женкар 2-3 дали имал до сега 15 девојки ми рекле за него. Преѓе мајка ми ми вика да не се закачеше за овај што си ја ќе те дадев за него, не ќе ти беше лошо.. И мајкиве за зет го сакаат.... Умно дете другарка ми си ја засака :D
А види има некој па таа лепота ја злоупотребуваат, кршатт срца кај стигнат..
Има и други кои не се баш убави на фаца а имаат некоја звезда, нешто привлечно..

• Ми се допаѓа
Реакции: Дејви

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Па и не се живее со убави очи, тело...што ти ја знам лепота...со особа на место се живее.
Личните луге носат повеке немир и невољи како багаж во секоја врска.:D

• Ми се допаѓа