Посебно ти се заблагодарувам за тоа што со твојата (не)свест,успеа да ги ископаш од интернет класификациите на менталната ретардираност.Со тој чин,уште еднаш ја докажа твојата зелена дрскост и неидентификувана глупавост.
Се прашувавам како може еден обичен морон,и привилегиран модератор(голем к*р)како класа погоре од имбецил,да класифицира членови од форумот,а притоа да не ја погледне неговата грда фаца во огледало,пред да каже некому два збора...ааа за тоа е сигурно мајка му крива,недоволна социјализација на неговата личност и основно воспитување,што друго!?
Мојата Чколија ме учеше да бидам добар,толерантен,учтив,пријатен за разговор,успешен во работата што ја работам,и уште многу други позитивни работи.Само те молам да не се секираш за тоа колку ме научила.Како што гледам тебе колку те научила твојата школа,просто се гордеам со себе си,и мојата школа.Се прашувам себеси,дали воопшто постојат уште морони како тебе којшто сеуште барат влакно во јајцето од општеството од којшто сеуште јадат бел леб.Се разбира дека постојат.Нејзината неспособност ја преточуваат во партиска потпора,за да би можеле самите себе да се прехранат,а сачувај боже да треба да се грижат цела фамилија.
Не се тазе ископани од интернет, во ноутпед си стојат, фасцинацијата од екстремните манифестации на човечките слабости и недостатоци отсекогаш ме интересирале, особено кога може да се забележи субјект на интерес, како во овој случај.
Него, субвенциите ги исплатија за ланска година или?
П.С. Муабетиве последните неколку страници се виртуелен еквивалент на еднонеделен одмор во Припјат.