Чет муабети (ти реков-ми рече)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Нема штета душо моја, јас сум паѓала ама и станувала а они никако да станат од мене:rofl
Оуу јеаа :D (muscle)
Bi ostanala da ve druzam ama nekjam da se tresam pred kolokvium, a imam i pokje od dovolno vreme za ucenje.. Aj dobar provod i pazete dan ja izgorite tortata..
:sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija and Дејви

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Bi ostanala da ve druzam ama nekjam da se tresam pred kolokvium, a imam i pokje od dovolno vreme za ucenje.. Aj dobar provod i pazete dan ja izgorite tortata..
Хахахха..спремај се душичко а за тортата не се секирај, ке нарачаме две, една за нас и една за Дејви(wave)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Пријатно учење, те очекуваме со побогато знаење кога ке ти заврши шејколоквиумот.:D

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Дозволено е ждригање послем јадење?:sram
Тебе се ти е дозволено и(puke)ако сакаш:roflАјде уште малку имаш и ти до 300...јас ќе си гледам на сител ТЛЗП..поздрав шегобиецу шармантен и мистериозен:rofl

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Пуца ми к*рац...за банираните никови и пропаднатите форуми и соросоидните насилници.:rofl
Знам...знам моето реноме виртуелно е многу лошо, признавам...не е лошо уствари...ужасно е...ама затоа пак оноа реалното е беспрекорно.;)
Ние троловите, спамерите, хотерите, овците... како што другата страна сака да не нарече одбиваме да сме заробени во виртуелниот свет и затоа често пати сме на некој начин приморани на егзил во реалноста.
Ама што да правиш, на некој начин виртуелниов свет стана многу суров...па и на ФБ се делат лугето, се бришат се оговараат се местат...ужас жив е...ние само знаевме пред другите што ке се случи кога лугето не разменуваат мислења очи во очи, па не сакавме да сме дел од сето тоа во смисла на озбилни и сериозни и долготрајни односи некои.
А тебе срцка што те натера да се представуваш како машко по форумиве коа си преубава?:*

Ова е загрижувачко, немаш нешто родител/старател да преземе нешто?
Језиво...

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Тебе се ти е дозволено и(puke)ако сакаш:roflАјде уште малку имаш и ти до 300...јас ќе си гледам на сител ТЛЗП..поздрав шегобиецу шармантен и мистериозен:rofl
Отпоздрав драга членке...
Твојата енергична појава и твојот досетлив немирен шарм е испирација за моите постови.(flower)

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Не те научиле на чколија, не се тоа навредливи поими туку класификација на степен на ментална заостанатост.

Class - IQ

Profound mental retardation (Idiot) Below 20
Severe mental retardation (Imbecile) 20–34
Moderate mental retardation (Moron) 35–49
Mild mental retardation (Cretin) 50–69
Borderline intellectual functioning (Trainable) 70–80
Intellectual functioning (Educable) 81-100

Како што може да се забележи, имбецил е едно ниво погоре од идиот. Остwаwувај!

Посебно ти се заблагодарувам за тоа што со твојата (не)свест,успеа да ги ископаш од интернет класификациите на менталната ретардираност.Со тој чин,уште еднаш ја докажа твојата зелена дрскост и неидентификувана глупавост.
Се прашувавам како може еден обичен морон,и привилегиран модератор(голем к*р)како класа погоре од имбецил,да класифицира членови од форумот,а притоа да не ја погледне неговата грда фаца во огледало,пред да каже некому два збора...ааа за тоа е сигурно мајка му крива,недоволна социјализација на неговата личност и основно воспитување,што друго!?
Мојата Чколија ме учеше да бидам добар,толерантен,учтив,пријатен за разговор,успешен во работата што ја работам,и уште многу други позитивни работи.Само те молам да не се секираш за тоа колку ме научила.Како што гледам тебе колку те научила твојата школа,просто се гордеам со себе си,и мојата школа.Се прашувам себеси,дали воопшто постојат уште морони како тебе којшто сеуште барат влакно во јајцето од општеството од којшто сеуште јадат бел леб.Се разбира дека постојат.Нејзината неспособност ја преточуваат во партиска потпора,за да би можеле самите себе да се прехранат,а сачувај боже да треба да се грижат цела фамилија.

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Оставам кој и да е за тетовираниот што @MNOGO BITNO го мења нон стоп на аватар!
Се надевам ќе каже кој е, би сакала да го пронајдам.