Чет муабети (ти реков-ми рече)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Извини, но те сфтаив дека и тебе ти создавам болки во мозокот....некој сам си кажа дека има умоболие, не го измислив јас.
Па и ти одма скокаш, мене што не ме направија, и фамилија, и партиска книшка ми извадија..уште и фискална од купен вибратор да извадеа од Валијант и уште еден куп работи...(facepalm):sram
За првиве две работи мислам дека и самата си имаш кажано. Сеа за вибраторот... :zelen

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
За првиве две работи мислам дека и самата си имаш кажано. Сеа за вибраторот... :zelen
Е види сега, можно е нешто да е вистина а можно е и се да е лага..како ви е мерак така верувајте си.:zelen

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Еми тоаш што се лутиш? :zelen
Саладинчо, тебе неможам никогаш да ти се налутам ама кога некој ти се прави дека ти знае приватен живот, ти се чепка кај што не и е место, ти лимитира мислења, го боли мозок од мене и др.како да не се лутам?/
Некогаш си мислам дали вие овде модел.и админи сакате да ставите клуч на форумов а ние само мислења куцаме и неможете да се куртулите од нас, можеби смешно делува ама не сте воопшто домакински спрема никој што ќе дојде на форумов.

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Сакаме ракија, мезе и нешто благо да ни приставите како на нови членови што за првпат влегуваат во домакинска куќа.:D

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Сакаме ракија, мезе и нешто благо да ни приставите како на нови членови што за првпат влегуваат во домакинска куќа.:D
:rofl:roflкај ти текнува ваква заебанција, на се знаеш да ставиш капаче:rofl

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
И кило сол, за да изедат, заборавив да кажам за инатчиите како тебе.:mstickle:rofl
Ти мисли за мене дека сум инает а јас супер ќе се смејам со тебе...а солта батали ја, несум ја третата ќерка:nah