Чет муабети (ти реков-ми рече)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Најаден, напиен ... време е за пладневната сиеста.:zelen
Да му пркосиме на фитнесот со пладневна дремка.:rofl

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Не можам јас да си вадам од ракав информации ако сама не се изјаснила дека е така. И не е невкусно воопшто ако некој препише нешто што ти сам си го напишал за себе, невкусно е да си на мое место и секој ден да се уклучуваш на форум и да гледаш по 100 начукани мислења што ми предизвикуваат болки во мозокот од нејзе и од тебе. Е ај сега ти стави се на мое место среќо...
Поарно 10 позитивни коментари, шали, отколку 1 да те кутне..
Па искрено според информациите што јас сум ги пишала овде се плашам да помислам со што сѐ би ми се исмеала.. :ladno
Да се плаши човек на анонимен форум да пише нешто..
Не дека ме допира што ти или петко сте пишале за мене..
Колку и да мислиш дека на некои теми си зборуваш Сам со себе пр: "Личен дневник" ..
Пишуваш и ќе е прочитано, нормално али дека ќе се врежи сѐ..
страшно

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: misterija

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Што ке ти е мозок во моменти кога размислуваш со стомакот...ни аеробик ниту јога тука не помага кога е слатко да се лапне нешто.:rofl

Да ти кажам право последниве 10 мин со стомакот почнав да размисчувам оти од вашиве коментари стрвост ме фати..
3 смокви.. а бе да се лепат муцките. касно е за печење утре е недела ке стуткаме нешто:rofl
ќе спијам ѓоа бебе :sreken

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Да ти кажам право последниве 10 мин со стомакот почнав да размисчувам оти од вашиве коментари стрвост ме фати..
3 смокви.. а бе да се лепат муцките. касно е за печење утре е недела ке стуткаме нешто:rofl
ќе спијам ѓоа бебе :sreken
Па зар ги печеш смоквите?:eek