Според составот шо го изваде мислам дека Венгер е п***а во душа, ни 0,1% машкост нема во него.
Оти бе Венгер picka бил во душа свашта, типот игра напаѓачки фудбал 20 години, дали во последниве 5 години имал 5 утакмици на кои играле дефанзивно.
Е сега составот шо знам, има куп повредени, не беа толку лоши баш сеа симнав хајлајтсите не издржав да не видам
повеќе шанси имаше Арсенал, Велбек имаше пречка и една тројна шанса Санчез-слободен-Жиру-одбиена-Волкот-промаши гол која беше многу потешко да се промаши него да се даде и тоа против екипата која се смета за најјака на светот, освојувачи на ЛШ, СП, Шпанска лига и куп а мислам дека во сите тие такмичења се во игра шо значи може да се деси да победат бек-ту-бек четири титули.
Оној менаџерот шо им е понат ми е од некаде порано играше за шпанија коа бев мало детенце мислам, аграрна појава е ама ете хара насекаде...
Канибалот даде јако голче за жал...
Што да гледам? Ивоби против Барселона? Сите го знаевме исходот, а јас само го видов стартниот состав и си реков дека ова не сакам да го гледам. Шта речи, логика ич.
И јас така мислев и не ја гледав ама не беа воопшто лоши види хајлајтс, чак и Фламини имаше јак шут а оној египјанецот изненади со гол од 20м.
Со тој Ивоби и јас не знам Венгер шо форсира, на повидок е новиот Саного, коа ќе запне со некој лик тоа е, ќе го прави играч и на крај ќе види не ќе види ќе го позајми во Шефилд Јунајтед
Него сега Ван Гал којзнае шо спрема, некои ритуали прави сигурно, може ќе го принесат Јанг како жртва на средина на терен
Само Мињоле да не направи некоја глупост, би требало да е ок иначе...