Vidi ima mnogu mesta za javuvanje kaj sto ne treba ,barem jas neznam na sto mislis ali predpostavuvam hah tesko bi ja protumacil slikata bez da ja pojasnis taka od okolu
И јас мислам такаВреме е за протести...тие што ги нема активни по интернетов насекаде а скоро секој ден се таму во ова време се гарант на протести отидени.
Да бе и послем ке ланѕаат секој ден и ке не трујат и замараат со нивната наводна партиска неопределеност...лицемерие и лудило, да неможе човек да се дружи и во живо кога секој обид за дружење по 10 мин разговор преминува во политичка агитација и расправа.И јас мислам така
Само да те исправам, они замараат со нивната партиска определеностДа бе и послем ке ланѕаат секој ден и ке не трујат и замараат со нивната наводна партиска неопределеност...лицемерие и лудило, да неможе човек да се дружи и во живо кога секој обид за дружење по 10 мин разговор преминува во политичка агитација и расправа.
Зарем толку беше гладен па отиде таму за да те нахранатЈас сум потполно разочаран од луѓево.... Отидов таму кај уставен, а сендвичот беше со растителен кашкавал
Немој сеа.... тешка сиромаштија владее кај народот.Зарем толку беше гладен па отиде таму за да те нахранат
Почнати се велигденските пости, затоа ви дале растителен кашкавалНемој сеа.... тешка сиромаштија владее кај народот.