Чет муабети (ти реков-ми рече)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
На тие што не им се спие да си знаат дека сум тука за муабет и музика добра...се надевам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Можеше да клајш на форумов и некои твои видувања од протестот, впечатоци и така нешто информативно;)
Сендвичот беше со растителен кашкавал. Зарем нема поточно видување од ова? :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
А "ракијатото" какво беше? Даваат тоа по протестиве за да се згрее раја?:^)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Согласно законот, алкохол не се дава после 19 часот или 21 по летно сметање на времето :zelen
ох, шит...:zelen па замисли бе да треба да се дреме таму една недела...
nah_disagree.gif
како?:nah

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo денес бев во рамстор и го разгледував накитот, навистина прекрасно рачно изработено, браво...сакав само да те прашам кој организира таква хуманитарна акција и дали навистина беше за стерилизација на улични мачки!??
Организирано беше од Анима Мунди искрено не се сомневам дека средствата ке бидат искористени за стерилизација, бидејки иако за нив се и сешто се збори и пишува, јас сум имала можност неколку пати да соработувам, секогаш кога сум имала потреба од нив ми излегувале во пресрет и си ја вршеле работата најдобро што може. Иако јас не сум на чисто сама со себе, дали го оправдувам стерилизирањето на животните, сепак ми беше мило да учествувам во една таква акција.
Инаку, благодарам за комплиментите :)

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Добро утро мало. мислам дека идејата за чување на бездомни животни е подобра од стерилизацијата.