Можеше да клајш на форумов и некои твои видувања од протестот, впечатоци и така нешто информативноДобро, да си кладам у тефтерот јас
Можеше да клајш на форумов и некои твои видувања од протестот, впечатоци и така нешто информативноДобро, да си кладам у тефтерот јас
Што лисица си тиииииииииии....Желбата што срцето ја посакува може и во сон да се раскажува
Сендвичот беше со растителен кашкавал. Зарем нема поточно видување од ова?Можеше да клајш на форумов и некои твои видувања од протестот, впечатоци и така нешто информативно
Согласно законот, алкохол не се дава после 19 часот или 21 по летно сметање на времетоА "ракијатото" какво беше? Даваат тоа по протестиве за да се згрее раја?
ох, шит... па замисли бе да треба да се дреме таму една недела...Согласно законот, алкохол не се дава после 19 часот или 21 по летно сметање на времето
И да си го клајш
Организирано беше од Анима Мунди искрено не се сомневам дека средствата ке бидат искористени за стерилизација, бидејки иако за нив се и сешто се збори и пишува, јас сум имала можност неколку пати да соработувам, секогаш кога сум имала потреба од нив ми излегувале во пресрет и си ја вршеле работата најдобро што може. Иако јас не сум на чисто сама со себе, дали го оправдувам стерилизирањето на животните, сепак ми беше мило да учествувам во една таква акција.@malo денес бев во рамстор и го разгледував накитот, навистина прекрасно рачно изработено, браво...сакав само да те прашам кој организира таква хуманитарна акција и дали навистина беше за стерилизација на улични мачки!??