Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Колку прекрасен ден. Не можам да одлучам дали да се напијам чај или да се обесам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Io Sono and Electra

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Време е за протести...тие што ги нема активни по интернетов насекаде а скоро секој ден се таму во ова време се гарант на протести отидени.:^)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Искрено, не знаев кој е Кање Вест се додека не видов едно видео на кои стари луѓе коментираат на твит постовите на познатите. Откако го видов тоа, го отворив твитерот на "фраеров" и гледам постот:
I just went H.A.M on Kims ass
шернат милион пати. Ох, да, тоа е слатко, тој е фраер, тој е кул.
Замислете некој наш македонски музичар да напише статус на фејсбук или твитер
И ГО НАПИКАВ НА ЖЕНА МИ
одма ќе го направат лудак, му фале нешто, перверзен, безобразен, а таа па неговата каква е штом му дозволува такви работи да пишува...

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Нека не те чуди менталитетот на други места каде што жените сами си бараат анален секс и со тоа се гордејат а мажите го избегнуваат.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@Давор Кање цел свет го зафркава дека е глуп, да не мислиш дека оти многу кул е па го шернале статусот?

Цел свет го ребра за порничот на жена му, пребарај на гугл Kanye West Glastonbury flag и ќе видиш какво знаме му извадија додека ја пееше „најјаката“ изведба на Bohemian Rhapsody од Queen :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Скоро има изјавено дека бил најдобрата рок ѕвезда во историјата на музиката.:D
Колку само лошо реноме имаат тие луге со потекло од Хаити, ужасни се.
А таа неговата персијанерка не е далеку од такво реноме. Си се нашле они важно.:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene