Сакам да кажам/Сакам да прашам

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Е, ако ПМСот доаѓаше во човечки облик, Кање Вест ќе се викаше. Нешто лошо и мачно што се случува кај девојките, тоа е Кање Вест за светов:D Прво се нервирав како може онаква цепеница да биде толку позната и богата, ама сега кога и да го слушнам со бисерите, се газам од смеа. Со Кимица пар снова се. Не знаеш кој е поглупав. Децата North West и Saint West им се викаат бе (facepalm)
Ова ми е омилено видео, живот си имам продолжено од смеење:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Секој ден добивам се поголема и поголема желба да си одам од станов и да живеам сам. Или со уште еден.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
А шупрајме коа бифша ти ѕвони после 4 години?
Ааа овде нешто шушка .
Вака сеа нешто реално.. Или од ко и се здосадиле сите после тебе сфатила дека ти си највреден и те сака сеуште или не успеала да најде некој сличен на тебе ..
Значи од двата случаи гледаме дека она уште те сака :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Опрости љубави, извини.. :D
И шо да прам сеа...
Од на мобилен не можам да цитирам во друга тема :D
Ќе притиснеш да се цитира, ќе го копираш цитатот и хоп paste во другата тема :) Не е за јас да ти простувам туку таа тема постои од таа причина, да не се прават такви муабети во другите теми. Во чет-слободно пишувајте си се` додека не почнете да навредувате некого.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Зашо коа играм со Сулејман на Civilizanion V секад, ама баш секад ме става у многу лоша позиција, од непријатели често ми се паѓаат Монтезума и Џингис у ист континент и најлошо е шо Цане го клава на засебно со 5-6 city states па све дур не откријам каравели, гнидава веќе има развиено економија на постулат луд јебе збуњеног.
Just after midnight thoughts...

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Сакам да прашам дали има некој искуство со Freelancer веб сајтот за наводно нудење и барање работа виртуелно? Доколку се наоѓаат такви луѓе пишете ми да ми објасните некои работи. Фала многу :)