Сакам да кажам/Сакам да прашам

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Е, ако ПМСот доаѓаше во човечки облик, Кање Вест ќе се викаше. Нешто лошо и мачно што се случува кај девојките, тоа е Кање Вест за светов:D Прво се нервирав како може онаква цепеница да биде толку позната и богата, ама сега кога и да го слушнам со бисерите, се газам од смеа. Со Кимица пар снова се. Не знаеш кој е поглупав. Децата North West и Saint West им се викаат бе (facepalm)
Ова ми е омилено видео, живот си имам продолжено од смеење:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
А шупрајме коа бифша ти ѕвони после 4 години?
Ааа овде нешто шушка .
Вака сеа нешто реално.. Или од ко и се здосадиле сите после тебе сфатила дека ти си највреден и те сака сеуште или не успеала да најде некој сличен на тебе ..
Значи од двата случаи гледаме дека она уште те сака :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,477
9,164
1,683
Кушкундалево
Опрости љубави, извини.. :D
И шо да прам сеа...
Од на мобилен не можам да цитирам во друга тема :D
Ќе притиснеш да се цитира, ќе го копираш цитатот и хоп paste во другата тема :) Не е за јас да ти простувам туку таа тема постои од таа причина, да не се прават такви муабети во другите теми. Во чет-слободно пишувајте си се` додека не почнете да навредувате некого.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,032
9,656
1,683
Normandy
Зашо коа играм со Сулејман на Civilizanion V секад, ама баш секад ме става у многу лоша позиција, од непријатели често ми се паѓаат Монтезума и Џингис у ист континент и најлошо е шо Цане го клава на засебно со 5-6 city states па све дур не откријам каравели, гнидава веќе има развиено економија на постулат луд јебе збуњеног.
Just after midnight thoughts...

Lele-

Староседелец
20 октомври 2012
2,296
2,383
1,153
Skopje
Сакам да прашам дали има некој искуство со Freelancer веб сајтот за наводно нудење и барање работа виртуелно? Доколку се наоѓаат такви луѓе пишете ми да ми објасните некои работи. Фала многу :)