И јас се занимавам со аквариуми веќе 4 год ама друго чаре освен варење за дрвото за да не пушта вода не знам стварно . Ако е големо, некој ептен голем лонец земиКупив дрво но доста е големо и не можам да го варам за да не ми пушта боја. Кажете некое друго решение?
Иначе сум нов на форумов и имам 120л аквариум РЕНСУН ДМ 800 со 300w греач, филтер фабрички pop up и пумпа за воздух РЕНСУН. Моментално чувам само тетри и го оформувам аквариумот за чување дискуси. Кажете некое мислење ако нешто му фали. Делот меѓу камењата е резервиран за дрвото како на една од сликите.Отвори ја прикачената датотека 26627 Отвори ја прикачената датотека 26625 Отвори ја прикачената датотека 26625 Отвори ја прикачената датотека 26626 Отвори ја прикачената датотека 26627
НЕ е било какво туку маграван. Видов дека може и лоза ама и ова викаат дека е добро за во аквариум и не штети за рибите. Ништо тогаш ми останува да го варам во некој лонец или казан за ракија варење Во дискуси сум залјубен особено во BLUE DIAMOND I RED MALBORO!И јас се занимавам со аквариуми веќе 4 год ама друго чаре освен варење за дрвото за да не пушта вода не знам стварно . Ако е големо, некој ептен голем лонец земи
иначе не знам дали знаеш ама во аквариум освен дрво од лозница друго не се става, пушта нон стоп боја и ги убива рибите.. Од што сум видела ти кажувам.
Иначе аквариумот е добар особено песокот.. Аквариумов е роден за 3-4 делфини и жолта електрична циклида. уфф.. Држев порано и мислам дека во пар одат ама мал е аквариумов за такви риби. Кај тебе греота е така да стои се шалам
Е не знам шо дрво е тоа прв пат слушам, ја дрва не обожавам дечко ми ужива в аквариум дрва да кити а ја ич..НЕ е било какво туку маграван. Видов дека може и лоза ама и ова викаат дека е добро за во аквариум и не штети за рибите. Ништо тогаш ми останува да го варам во некој лонец или казан за ракија варење Во дискуси сум залјубен особено во BLUE DIAMOND I RED MALBORO!