Јас те чекам ваму а тој тука...бегааааааааааааш...не ескивирај..а не знаеш нешто и те стават во тесно одма киравела правиш..типичен Македонски синдром.Златна не мора да лајкнеш ако нешто си гледал. Ко тебе порано имаше еден член исто размислуваше.
Јас те чекам ваму а тој тука...бегааааааааааааш...не ескивирај..а не знаеш нешто и те стават во тесно одма киравела правиш..типичен Македонски синдром.Златна не мора да лајкнеш ако нешто си гледал. Ко тебе порано имаше еден член исто размислуваше.
Те пецнав?Јас те чекам ваму а тој тука...бегааааааааааааш...не ескивирај..а не знаеш нешто и те стават во тесно одма киравела правиш..типичен Македонски синдром.
Не си ти Зика комарецТе пецнав?
не реагирам на такви како тебе
На што реагираш ти??Не си ти Зика комарецне реагирам на такви како тебе
![]()
Не можеш да ме испровоцираш ама ако сакаш навистина тоа да го направиш, тогаш прво добро разгледај си ги прашањата со кои сакаш да ме нападнеш..инаку немам партиска книшка ниту партија ме запослила..На што реагираш ти??
А нееееее..ти прво настапуваш со демек имаш точна бројка а потоа се повлекуваш и безобразно напаѓаш со друга тема.Немам намера да те напаѓам и провоцирам. Дискутираме но различни мислења имаме.
Какво искуство??А нееееее..ти прво настапуваш со демек имаш точна бројка а потоа се повлекуваш и безобразно напаѓаш со друга тема.
Во ред е, не се лутам, ти говориш од друга гледна точка а јас од искуство.
Животно...а ти на сексуално да не мислеше!?Какво искуство??